Aplikacija za Twitter za BlackBerry (v3.1.0.20) kamnine

Uradna aplikacija za Twitter za BlackBerry je bila nedavno posodobljena na različico 3.1.0.20. V preteklosti je bila aplikacija Twitter za Blackberry veliko posodobitev, vendar je ta dovolj pomembna za pregled.

Če želite povzetek ene vrstice, tukaj: Nova aplikacija za Twitter za Blackberry prinaša pomembne izboljšave vmesnika (UI) za tabelo. Vse izgleda in se počuti bolj tekoče.

Zdaj lahko potekaš skupaj, če si v redu s tem. Ampak, če potrebujete malo več informacij, preberite na.

Če odprete aplikacijo in pogledate HomeScreen, ni nobenih namigov na spremembe. Ampak pojdite še korak naprej, da kliknete povezavo in nove spremembe se začnejo nasmehniti. Značilnosti in nagibi se uporabljajo na prijeten način za povečanje predstavitve informacij.

Na vrstici pod izbranim tweetom so možnosti Odgovori, Odgovori vsem, Priljubljeni in Retweet. Pod to vrstico je prikazano število retweetov, kot tudi ikone uporabnikov, ki so ponovili tweet. Lahko izberete in kliknete katero koli izmed njih, da preverite njihove profile in še več.

Če je tweet, ki ste ga odprli, del pogovora, se s pomikanjem pokažete veriga razprave, ki vodi k tweetu, in pomikanje navzdol razkriva verigo odgovorov na ta tweet. Spet lepo novo zasnovo olajša in zabavlja sledenje pogovorom.

Sledi gumb, ki je lepo nameščen poleg ročaja, iz katerega izvira izbrani tweet.

V drugih menijih / območjih aplikacije ni sprememb, vendar te spremembe naredijo bolj slišano izkušnjo s programom Twitter za BlackBerry. Samo nova vizualna privlačnost omogoča bolj prijetno aplikacijo.

Prav tako se glasi: La Liga Puzzle Quest je samo zmedo

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here