Twitter 101

To je nadaljevanje mojega prejšnjega članka, mobilnih telefonov in socialnih medijev ter prvega v seriji na mobilnih telefonih in socialnih medijih.

Začetek
Če želite izkoristiti to serijo, morate imeti račun Twitter. Torej, prva stvar, ki jo morate storiti, je, da se prijavite na Twitter, če še nimate računa. Na računalniku pojdite na twitter.com; na mobilnem telefonu: m.twitter.com.

Ampak ne bodi v naglici! Pomembno je vedeti, zakaj bi morali priti na krov.

Ko sem prvič vstopil na Twitter, sem to počel samo za raziskovanje. Od takrat sem spremenil svoj ročaj za Twitter (uporabniško ime). * Najprej sem skoraj napisal Facebook

Zakaj se na Twitterju?
Tukaj je nekaj razlogov:

  • Povezati se z ljudmi skupnega interesa po vsem fantu
  • Za izgradnjo platforme za sodelovanje z vašimi strankami in potencialnimi strankami
  • Če se želite povezati s slavnimi v realnem času, npr. @Toptosyn, @darey itd
  • Če želite vedeti, kakšni so trenutni trendi

Morda obstajajo drugi razlogi. Ko začnete raziskovati Cvrkutati, boste začeli videti še veliko več uporab. Moram vam povedati, da se Twitter še vedno razvija in da številne uporabe opredeljujejo in ponovno opredelijo njegovi uporabniki.

Odločite se, zakaj želite biti na Cvrkutati in se na rave.

Uporabniško ime za Twitter ali ročaj
Pri odprtju vašega računa morate izbrati uporabniško ime (včasih bom to označil kot ročaj). Vedno ga lahko spremenite, če vam tega ni všeč ali če želite le ustvarjalno.

Kaj bi vodilo pri izbiri uporabniškega imena? Vaš izbor uporabniškega imena mora določiti sliko, ki jo želite projektirati. Ustvaril sem poklicni račun / zaseben, zato sem uporabil moje ime in kratko obliko svojega priimka; @jesseoguns . Drugi primeri so @ mobilitynigeria za MobilityNigeria.com in @iandbanks .

Preberite tudi: Podstandardna dostava internetnih storitev v Nigeriji

Avatar ali slika profila
Prepričajte se, da vključite sliko. Ne zapustite računa s privzeto sliko. Vaša slika je v redu ali slika, ki predstavlja vašo blagovno znamko. Včasih se lahko ljudje odločijo, da vam ne bodo sledili, ker pustite prazno ali ker vaš avatar ne izgleda dobro.

Če oglašujete svojo blagovno znamko, vam mora biti dovolj logotip. Blagovne znamke, kot so Mobility Nigeria, Airtel Nigeria in Dstv Nigeria vse uporabljajo svoje logotipe.

Bio
Vaš bio (kratko za biografijo) je tisto, kar želite, da ljudje na prvi pogled vedo o tebi. Glede na vrsto računa je tudi bolje, da ga pustite prazno. Preprosto preverite nekaj ročic, ki sem jih dala v skupno rabo v tem prispevku.

Kadarkoli sem v svojem nabiralniku za yahoo prejel sporočilo, da me nekdo zdaj spremlja, preden se odločim za sledenje, je bio eden od stvari, ki določa, ali želim slediti osebi ali organizaciji. Vzemite si čas, da skrbno ustvarite svoje, tako da bo posredovalo sporočilo, ki ga nameravate.

To so prvi koraki in jih je zelo enostavno izvajati.

Pojdi naprej in poskusi to. Komentiraj svoj izziv spodaj. Če ste že seznanjeni z uporabo Cvrkutati, nam povejte nekaj stvari, ki so vam pomagale, da začnete dobro, in nekaj sprememb, ki ste jih naredili.

Naslednjič

Naslednjič bomo govorili o različnih mobilnih orodjih, ki vam lahko pomagajo,

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here