TwinPine Mobile Advertising služi 254 milijonov vtisov v Nigeriji

Twinpine Network, ki je v celoti v lasti nigerijske mobilne oglaševalske mreže, je trenutno priča eksplozivni rasti, saj več blagovnih znamk in podjetij prinaša izjemno vrednost, da dosežejo svoje občinstvo z uporabo stroškovno učinkovite, ciljne in izmerljive prednosti, ki jih ponuja.

Twinpine je poročal o 254 milijonih vtisov na svoji platformi v Nigeriji samo v prvih 3 mesecih delovanja. Odkar je komercialno začela v Nigeriji avgusta 2011, je priča o več kot 40-odstotni mesečni rasti števila prikazov oglasov, ki se prikazujejo v svoji mreži spletnih mest založnikov. Podjetje Twinpine trenutno oglašuje vrhunske nigerijske mobilne izdajatelje v kategorijah novic, športa, podjetij, zabave, športa in socialnega mreženja.

Odkar je začela delovati, je vodila kampanje na drugih vodilnih mobilnih oglaševalskih trgih v Afriki, vključno z Kenijo in Južno Afriko, kjer je priljubljenost in sprejem mobilnega oglaševanja višja.

Blagovna znamka Twinpine je ponudila vrednost blagovnim znamkam, kot so MTN, Pepsi, Autodesk, Jobberman in vodilne oglaševalske agencije, ki jim pomagajo doseči svoje tržne cilje z impresivnimi rezultati, ki se kažejo zanj.

V demonstraciji svoje zavezanosti k razvoju lokalnega mobilnega ekosistema ter spodbujanju inovacij in podjetništva med študenti, razvijalci in tehnološkimi navdušenci je Twinpine sponzorirala tridnevno konferenco o študentski strokovni zavesti, ki jo je organizirala študentska podružnica Inštituta za elektrotehniko in elektroniko, Obafemi Univerza Awolowo, Ile-Ife z oznako Mobiles, Internet in podjetja oktobra 2011.

Twinpine se zavezuje, da bo blagovni znamki in podjetja učinkoviteje dosegel ciljno skupino na mobilnem spletu in na aplikacijah. Mobilno oglaševalno omrežje tudi pomaga založnikom, da z mobilnostjo pridobijo več prihodkov, tako da rastejo svoje zaloge in poslujejo tudi z ustreznimi in ciljno usmerjenimi oglasi v omrežju.

Preberite tudi: Pripoved o dveh SIM-jih, dveh napravah in internetni povezavi

Več o tem, kako vam lahko Twinpine pomaga pri obisku spletnega mesta na naslovu www.twinpinenetwork.com.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here