Poskus, da delate na iPhone, je frustrirajuće

To ni novica za tiste, ki objektivno ocenjujejo telefone. IPhone je revolucionaren na več načinov, vendar če potrebujete telefon, na katerem lahko dejansko delate, ostati stran!

Engadget Editor, Joshua Topolsky, je bil nedavno oddaljen od pisarne in poskušal dobiti nekaj dela na svojem iPhone 3GS, vendar je končal z zelo frustrirajuće izkušnje.

Njegove pritožbe vključujejo:

  1. pomanjkanje večopravilnosti
  2. nezanesljivost zaslonske tipkovnice za klepet
  3. vsiljivega sistema obveščanja za SMS, koledarskih dogodkov in push IM sporočil

Joshua pravi:

Osnovna funkcionalnost, kot so klicanje ljudi, e-pošta in zagotovo urejanje dokumentov, se še vedno počuti neprijetno in okorna zaradi zaslonske tipkovnice, pomanjkanje večopravilnih opravil pa se giblje po tistih tipičnih pomembnih nalogah, ki jih je težko reči. Izkušnje na napravi Android, S60, Pre, BlackBerryju ali celo Windows Mobileu so bolj smiselne. Naj še enkrat rečem: te izkušnje so bolj smiselne . Zdaj ne rečem, da je izvajanje teh izkušenj boljše na platformah, vendar je filozofija dajanja večopravilnih uporabnikov uporabnikom bolj naravna. IPhone nima niti metode za preklop med nedavno uporabljenimi ali priljubljenimi aplikacijami.

Tako ne delamo na naših računalnikih - zakaj Apple misli, da bi rad tako rad na naših telefonih?

Ta vprašanja se ne odkrijejo. Ustanovljeni so reševalci trgovanja za ljudi, ki delajo na poti (na svojih mobilnih telefonih). To so razlogi, zakaj je iPhone ne-ne zame. IPhone je mehek in prijazen pripomoček, če ste v medijih in ne potrebujete telefona na vašem telefonu. Uporabniški vmesnik je lep. Toda poskusite delati in ...

Prav tako se glasi: posodobitev Android 4.0.4 prinaša izboljšane rezultate benchmarka HTC One X

Vem, da "Dayo že pred kratkim govori o nakupu iPhone-a. Razen če Apple priskrbi različico QWERTY tipkovnice z več zahtevami, mi nekaj pove, da je bolj verjetno, da bo obžaloval to pot. Poznam njegov urnik dela! Potem verjamem v čudeže.

Preberite Joshua v celoti račun: Ob iPhone 3GS off trg dela.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here