Preskušanje Airtel 3 mesece brezplačnega interneta na Lumia 610 - prvi del

Nokia Lumia 610 je prispel v Dom Mo pred enim mesecem z oznako promo, ki ponuja 3 mesece brezplačnega interneta iz Airtel Nigeria. V paketu je bil tudi paket Airtel microSIM. Do zdaj se nisem motil. Danes pa sem si mislil, da bi preskušanje ponudilo vožnjo. V najbližjo trgovino Airtel sem se odpravil na kartico microSIM, ki sem jo naredil pod 15 minutami. Sem že imel microSIM vstavljen v Lumia 610. Rekli so mi, da bo kartica aktivna v 2 urah, in to je bilo tako.

Na linijo sem naložil majhno količino časa, da sem prepričan, da je bila črta v celoti aktivna in ko sem se vrnil domov, sem poslal zahtevano kodo "LUMIA" na 141. Odziv SMS je prispeval v trenutkih, ki so govorili:

Spoštovani kupec, ta poskusna ponudba Lumia za to napravo ni na voljo. Prosimo, vstavite SIM v napravo Nokia, kupljeno v ta namen, in poskusite znova.

No, kartica je bila že v napravi Nokia, ki je bila kupljena za ta namen. Poskušal sem še enkrat in imam isto sporočilo vsakič.

Tukaj je sliko promocijske nalepke na telefonskem paketu:

Telefonski paket označuje, da je ta telefon namenjen nigerijskemu trgu in ima tudi nalepko za preskusno ponudbo z navodili o tem, kako jo aktivirati, zato sem prepričan, da mora obstajati še eno težavo. Jutri se bom vrnil v trgovino Airtel, da bi ugotovil, ali je mogoče to težavo rešiti.

Pričakujte drugi del (in morda tretjino) v ta članek.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here