Res Mobilist ali Mad človek?

Pred približno enim mesecem nazaj sem uporabil samo Samsung Galaxy Note. Jaz sem prezrla vse Blackberry. Hitro naprej do danes in uporabljam ne samo mojo Galaxy Note, temveč tudi Blackberry 9320 (Curve 7) in Samsung Ch @ t 3222.

Dobil sem Blackberry, da bi ukinil moj splošni neznanje, medtem ko sem nekako podedoval Ch @ t 3222 od moje sestre. Tri naprave so edinstvene v svojih funkcionalnostih zame. Najprej Galaxy Note služi kot pripomoček za ustvarjanje, kjer lahko skribljam in pripravim, hkrati pa služi kot potrošniška naprava, kjer lahko gledam filme, brskate po spletu in igrate igre na neverjetnem zaslonu.

Blackberry 9320 ima namenski komunikacijski stroj. Uporabljam jo, da ostanejo v stiku prek socialnih omrežij in e-pošte. Danes sem postal odvisen od tega, ker mi omogoča, da sem na spletu in pripravljen odgovarjati kadarkoli.

Ch @ t 3222 je telefon z dvema SIM funkcijama, ki služi kot naprava, ki jo uporabljam za sprejemanje telefonskih klicev. Imam vse omrežne kartice SIM, zato mi dajejo možnost, da imata dve kartici SIM v eni napravi. Poleg tega ne dela toliko dela. Vedno je zadnja naprava, ki izgubi sok, ker ga ne uporabljam tako pogosto, kot uporabljam druge naprave.

Tisti, ljudje, so trije pripomočki, ki jih nosim. Nekaterim ljudem, to je absolutna norost. Njihova utemeljitev je, da bo le nora oseba imela tri različne naprave. Poseben dan sem z javnim klicem poklical 9320, ko je Ch @ t 3222 začel zvoniti in sem ga moral pokupiti. Hkrati sem končal na dveh telefonskih klicih. Včasih se tudi sam imenoval za norca. Zaradi treh naprav, ki jih zdaj nosim, je postalo potrebno, da imam majhno vrečo, ki jo objemam okoli vratu, da bi prihranili žepe nekaj resnega bremena.

Preberite tudi: Družabno omrežje s storitvijo Hisense C1110 Starcomms

Če imate več mobilnih naprav, kakšne so vaše izkušnje?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here