Težave, s katerimi sem prišla z Glo Borrow Me Credit

Borrow Me Credit je storitev, ki vam omogoča, da zahtevate oddajanje storitev Glo na posojilo, ko ste zmanjkali časa. Storitev vam omogoča, da si sposodite N50, N100, N200, N500 in N1, 000. Po Glo-ju morate imeti zvestega in doslednega naročnika na Glo vsaj 4 mesece in imeti dobro zgodovino uporabe. Z zgodovino uporabe let in pogosto na tisoče nairov mesečno v porabi, ki mi je dala smack vampir med Glo elite.

Torej, ko sem bil prejšnji teden odsoten iz časa prenosa in obupno potreboval za ponovno polnjenje, sem pomislil: "Zakaj ne?"

Zato sem poklicala * 321 #, da registrirate in ustvarite kodo PIN za storitev, nato pa * 321 * PIN * 1000 #, da zahteva N1, 000. Pronto, moja zahteva za posojilo je bila odobrena in zaračunana storitev za storitev N100. To pomeni, da sem končal z N900. Da; kaj ste pričakovali prej? Brezplačno posojilo? Da; tam je 10% zaračunane storitve za znesek, ki ga izposodite.

Tukaj je, kaj: ko imate posojilo, ki ni bilo poravnano, če kreditirate svojo vrstico s katerim koli zneskom, sistem samodejno sproži izterjavo z bremenitvijo vaše vrstice. Torej, sem končal kredit, ki sem ga sposodil in zdaj potrebujem za nakup časa za uporabo. To je bilo, ko sem se spomnil, da če bi naložil N500, bi ga Glo takoj zapeljal. Chei! Glej bolečino . Ko se mi je zdelo, da je nakladanje N1, 000 pomenilo tudi, da bi izginili tudi celotni N1000 ... o fant! In standardni odplačni čas je 72 ur, po katerem se moja bonitetna ocena zmanjša ... ali pa se ponovno prekliče (ja, pravkar sem se naučil te besede) ... ali nekaj.

Prav tako se glasi: Microsoft Kin - Druga drobitev Windows Phone

Čas, da zavržete to kartico SIM in pojdite na novo kartico Glo SIM? Shey? Duh! Si želiš. Tukaj:

Plačal sem! Kredit je zdaj v celoti poravnan. Zlo ljudje, ki berejo to zgodbo, želijo, da uničim svoj težko zaslužen profil v omrežju Glo. Da; razočarali so me v Gani, ampak kot pravijo: "opica ni v redu; mama, kot sem jaz "(grdo opico ljubi njegova mati, ne glede na to). Up Glo. Naredite svoj svet!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here