Trium 110 pregled

Trium 110 je prvi Triumov telefon, s katerim sem igral. Trium je eno izmed teh imen, ki jih veliko ljudi vrže v nos, vendar so z 110. storili dobro delo. In kako stvari gredo, cena telefona postane ena izmed najboljših prenosnih cen za prenosne računalnike trg.

Oblika faktorja
Slike ne delajo tega telefona pravičnosti. Ne dotikaj se svojega videza, dokler ga ne vidite v resničnem življenju. Vredu je. Tako kul in krepak, da sem ga za čas, ki sem ga uporabljal, obesil okoli vratu (seveda, to ni edini razlog, zaradi katerega sem to storil). Ampak 110 je bil definitivno prvi telefon, ki sem ga kdajkoli mislil obesil okoli vratu.

Zaslon
Telefon ima velik mono-kromiran zaslon z zeleno osvetlitvijo. Dobro deluje z grafiko in besedilom. Na njem lahko vidite do 5 vrstic besedilnega sporočila. Velik zaslon pomeni, da že imam rad. V pripravljenosti je med drugimi kazalniki prikazana animacija, datum, čas in ID operaterja.

Tipkovnica
Tipkovnica je lepa na dotik in na splošno deluje dobro.

Polifonične melodije
Ja! 110 prihaja z dobro zbirko večglasnih (in nekaj monofonskih) melodij zvonjenja. Vsi zvokijo prijetno in glasno.

Uspešnost baterije
Telefon ima polno polnjenje od 2 do 3 dni. Upoštevajte, da sem skoraj nenehno delal nekaj z njim - pisanje opombe, igranje igre, sprejemanje in sprejemanje klicev.

Povezave
Obstaja reža za podatkovni kabel, vendar nisem mogel priti do ničesar. V računalniku sem namestil nekaj programske opreme iz omrežja, toda po priključitvi naprave ne bi prepoznala telefona. Oh dobro ...

Preberite tudi: Innjoo One Review: hitri konj dirke

Sprejem signala
110 je ena izmed boljših slušalk na tem področju. Kjer so nekateri drugi sklopi, ki sem jih preskusil, v 36 urah sploh ni mogel signalizirati signala, 110 ne samo registriranih, temveč se je držal dovolj dobro, da bi dovolil tako dohodne kot odhodne klice. Bilo je kratek trenutek, da je izgubil signal, vendar ne pozabite, da govorimo o lokaciji, kjer večina drugih telefonov ni prebrala ničesar, nekaj pa bi vam dalo le eno vrstico naenkrat!

SMS
Besedilo o 110 je eno najbolj zanimivih. Predvidevanje vnosa besedila deluje kot ura. Tiskanje izkušnje je tako lepo. V meniju SMS imate tudi možnost vključiti izvirno besedilo v prejeto sporočilo, ko odgovorite - tako kot v e-pošti. Telefon vam omogoča tudi prejemanje poročil o dostavi, zato dejansko veste, ali in kdaj je vaš SMS dostavljen ali ne.

Druge funkcije
Trium 110 ima kratko predstavitev, ki je prav v moji ulici. Spomnim se nekaj, kar moram storiti, in ga takoj vnesite, da ga lahko pozneje pozabim. Primerna funkcija.

Na voljo je tudi prostoročni zvočnik. To vam omogoča, da telefon spustite na mizo in pokličete, saj veste, kot ko delam na računalniku in pride klic; moje roke so zasedene na tipkovnici, vendar imam Trium 110 ...

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here