Transformatorji: oblikovalci oblike Nokia

Med letoma 2002 in 2005 so se oblikovalci družbe Nokia odločili za nore in so v preteklosti sprožili nekaj najbolj spektakularnih modelov mobilnih telefonov. V tem prvem delu serije si oglejte telefonje Nokia Transformer - telefoni, ki so po svoji volji spremenili obliko.

Nokia 6800 (2002)

Nokia 6800 je na prvi pogled izgledal normalno, vendar počakajte, da se preoblikuje z razvijanjem svoje QWERTY tipkovnice. Nenadoma se je normalno videti telefon spremenil v nekaj, kar je izgledalo kot vesoljsko plovilo ali skrivni borec.

Nikoli nisem imel v lasti 6800, vendar sem imel priložnost igrati z enim takrat. Absolutno hladne stvari, ki padejo po čeljusti.

Nokia N90 (2005)

N90 se je izkazal za svojo vrtljivo zasnovo, ki je omogočila transformacijo med štirimi (4) različnimi načini! To je bil kralj transformatorjev - telefonov Optimusa Prime Nokia. Imel je tudi odlično kamero, z vrtljivim dizajnom pa je bil primeren za snemanje video posnetkov!

Nokia 3250 (2005)

3250 je bil manjši transformator na N90. Izključil se je samo v enem načinu. Ampak to je bilo dovolj edinstveno. Če ne želite narediti norega norega transformatorja, bi to lahko bilo dovolj za vas.

Povlecite kateri koli od teh transformatorjev kjerkoli, in ste bili prepričani, da bi dobili vsakogar pozornost. Tudi smešne so te naprave robustne. Kljub vsem gibljivim gibom pri uporabi se deli ne obrabijo ali zlahka zlomijo.

Nekdo bi moral znova eksperimentirati s transformatorji. Nekaj ​​mi pravi, da bodo otroci všeč! Poleg tega v umetnike prenesemo nekaj umetnih inteligentov (AI), v naših rokah pa bi bili prikriti pravi roboti.

Preberite tudi: Specifikacije QWERTY BlackBerry izpuščaja živega srebra

Nokia je imela še nekaj drugih telefonov, ki so bili na videz neobičajne, vendar se niso preoblikovali. V naslednjem delu te serije vam bomo prinesli nekaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here