Transformator: maščevanje Android


Appleova ponudba tabličnih računalnikov v obliki iPad (1 in 2) ni videla nobenega konkurenta iz kampa Android, ki ga je premagal in z dobrim razlogom. Vidite, tudi če bi tekmovanje lahko premagalo Apple na strojni sprednji strani, morajo še vedno igrati igro dohitevanja na sprednji strani programske opreme.

Asus je napovedal in takoj sprostil Transformer Prime, Android tablični računalnik, ki ima veliko geeksov in fantov fantov fantov (me je vključen), drooling nad čudovito strojno opremo, ki jo pakira v tako vitek paket.

Samo 8, 3 mm je tanjši kot iPad2 (8, 8 mm) in Galaxy Tab 10, 1 (8, 6 mm). Okoli zadaj ima aluminijasto ploščo s sprednjo embalažo 10, 1 Super IPS + zaslon. Ima tudi oster 8MP fotoaparat, ki omogoča snemanje videa 1080p / HD.

Z vsemi temi specifikacijami boste morda spraševali o vmesniku in moči procesiranja. Ne vem več. Ta dojenček pakira Tegra 3 Quad-Core procesor s sposobnostmi igranja konzole za tiste, ki želijo resnično igrati igre na kartici.

Ime "Transformer" izhaja iz dejstva, da ima Asus tipkovnico, na katero se lahko priključi. Življenjska doba akumulatorja v tabličnem računalniku traja približno 12 ur s tabletami in 18 ur, dokler se tipkovnica ne zaskoči.

Kar najbolj mi je všeč ta tableta, je, da se za razliko od Sammyja ne posnema krivulje iPad za krivuljo, ampak namesto tega oblikuje svoj model na tanjši, močnejši in daljši trajen način.

Skratka, ta tableta (meni) je mesija Android tabličnega računalnika in edini večji prijem, ki ga imajo končni uporabniki z njim, je, da ima samo različico WiFi in nima dovolj aplikacij ali iger, da resnično premaga kaj pridobi v ekosistemu iOS. V nasprotnem primeru zaduši iPad v vseh drugih vidikih.

Prav tako se glasi: Facebook ustanovi trgovino v Johannesburgu; Nigeriji je naslednja v vrsti

Torej, če bi radi dobili tablični računalnik, ki ni iPad, je to tableta, ki jo dobite, chikenah!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here