Najboljše mobilne platforme na blogu mobilnosti - apr 2012

Zaradi težav z določeno programsko opremo, ki smo jo uporabili pri ustvarjanju tega mesečnega poročila, nisem mogel objaviti poročila o ritualnem spletnem dnevniku spletnega dnevnika mobilnosti. Do dneva ga še vedno ne moremo zadovoljiti.

Toda v tem času, če ne moremo imeti polnega obroka, lahko zaužijemo odrezke in prigrizke. Tukaj predstavljam statistiko najboljših mobilnih platform, ki so dostopale do tega spletnega dnevnika aprila 2012. Spletni delež spletnega prometa na spletnem dnevniku se je v tem obdobju znižal s povprečnih 65% na manj kot 50%, zato je več ljudi dostopalo do spletnega mesta prek računalnika kot mobilnega telefona .

Presenečenje, presenečenje - Blackberry je na vrhu. In v drugem presenečenju je Android na 2. mestu.

To so samo statistični podatki za Blog za mobilnost, zato ni nenavaden odraz nigerijskega okolja. Še vedno pa širok privez, ki BlackBerry daje vsem ostalim morda, je odraz statistike, ki je bila prej objavljena o Blackberryu, ki je sedaj prva številka pametnega telefona v Nigeriji.

Medtem ko so iPad in iPhone navedeni ločeno, delujejo isti operacijski sistem, tako da prihaja do kumulacije 2.321 za iOS. Še vedno je tretje mesto za Android. Ampak ni slabo.

Kot lahko vidite, se je uporaba spletnega mesta Symbian tukaj znatno zmanjšala. Ali nam to kaj pove? Kaj pa Windows Phone? Pri 58 obiskih se zdi, da ta platforma ostane na robu v teh delih.

Medtem tudi funkcijski telefoni postanejo na vrhu seznama, vendar na kumulativni skupini le 344 obiskov, ki si jih delita družba Nokia in Samsung. Nigerija je lahko značilen telefonski trg, vendar je Blog Mobility očitno skupnost pametnih telefonov.

Preberite tudi: Naše zlorabe z našimi mobilnimi telefoni

Vaše pripombe prosim!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here