Danes je dan iPhone 3GS

Kaj je to? Slišim, da vprašaš.

Čeprav sem preživel veliko časa z iPhone 3GS, je vedno igrala drugo pesmi na N8. Prišlo mi je do tega, da bi bilo informativno, da ga sprejmem kot glavno napravo najmanj en dan, da vidim, kako dobro bi zadovoljil moje zahteve.

Torej, danes sem prijavil iPhone 3GS Day in uporabljal 3GS kot svojo glavno napravo za delo in igro (čeprav zelo malo igrala na svojih pametnih telefonih).

To spletno stran bom posodobil v intervalih z mojimi izkušnjami s 3GS vse do danes, zato morate občasno preveriti. Prav tako bom objavljal posodobitve za Twitter, zato, če ste na Cvrkutati, je to pravi čas, da spremljate @mobilityblog na Twitterju.

Želim si srečen dan!

Posodobitev 12.01 : Potrebna je obdelava naročila stranke, vendar je noč zaprta. Zgrajen je 3GS in zaključil aktiviranje računa v rekordnem času. Safari je ravnal tako gladko. Nisem si mislil, da bi rad več aktiviral stranke na računalniku!

Posodobite 12.30 : prenesel sem odjemalca Twitter iz appstoreja. Ugotovil sem, da je to v veliki meri zmedeno, v primerjavi z aplikacijo Facebook, ki sem jo takoj obvaroval. Seveda ne uporabljam Twitterja toliko kot jaz.

Posodobite 6.40 : prebral sem nekaj člankov, ki so govorili, da je za povezovanje z USB-jem potrebna dodatna aplikacija. No, priključil sem 3GS prek kabla USB, omogočil povezovanje USB pod nastavitvami in voila, bil sem povezan v moj netbook. Preprosto kot pita.

Medtem so sinoči sinhronizirali moje stike, koledarske vnose in e-poštna sporočila od sinoči.

Prav tako se glasi: Ti pregledi vozil bodo podaljšali življenjsko dobo vašega avtomobila

Do sedaj je tako dobro.

Posodobitev 16.00 : je 4 ure in baterija je do 23%. Bil je povprečen delovni dan, porabljen za mizo.

Posodobitev 19.30 : baterija pri 4%. Njena nora, ampak kolikor sem uživala v uporabi iPhone 3GS, ne morem čakati, da baterija umre, da jo lahko pokličem dan in se vrnem na N8. Umri! Umri!

3GS mi je danes dobro služil. Ni večjih goljufij. manj pomembne težave, ki sem jih podrobno opisal v prejšnjem mini pregledu.

Kaj sem danes najbolj uživala v iPhone 3GS? To je preprosto - vgrajeni brskalnik. No, jaz sem mobilna spletna oseba, enostavnost uporabe pa je nedvomno sladka.

Kdaj bo ta baterija umrla?

Posodobi 8.16 : baterija iPhone 3GS umre. Dan je bil.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here