Nasveti za uporabnike Android

Android OS je mobilni operacijski sistem, ki hitro pridobiva široko uporabo. Zdaj, ko ste že dolgo uporabljali napravo Android, tu je nekaj nasvetov, ki bi jih morali uporabiti drugi uporabniki. Prišel sem z njimi na težko pot, tako da vam ni treba.

  1. Če želite uporabiti svoj ne-Gmail e-poštni naslov po meri, vnesite svoje nastavitve e-pošte ročno in ga prepričajte, da ga nastavite za uporabo šifriranja (po možnosti SSL). Če onemogočite šifriranje, boste prejeli sporočilo o napaki.
  2. Če želite ohraniti napolnjenost baterije in podatkovne naročnine, je priporočljivo, da vaš primarni Gmail račun preverite za pošto v presledkih, ne da bi vklopili samodejno sinhronizacijo v nastavitvah. Samodejna sinhronizacija ohranja stalni račun Gmaila in tako izprazni baterijo.

    Sledite tem korakom: v razdelku »Nastavitve« onemogočite samodejno sinhronizacijo in nato nastavite isti račun v aplikaciji Email (ne Gmail). E-poštna aplikacija vam omogoča, da nastavite e-poštne račune za povezavo v presledkih. To bo zmanjšalo tako podatke kot porabo energije baterije.

  3. Če želite še nekaj več shraniti mobilne podatke in baterijo, v razdelku »Nastavitve« onemogočite »Ozadje«. Ne skrbite, vaši e-poštni računi bodo še vedno povezani v intervalih.

Ali imate druge uporabne nasvete za uporabnike Android? Jih lahko delite v spodnjem komentarju.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here