Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

Yensor Nkoaa je tekoči promo v Tihi v Gani. Cilj promo je pomagati Tigo naročnikom v tem času (osvetlitev), v katerem se znajdejo.

V tej promociji si lahko zaslužite naslednje: svetilka, majhen generator in tudi večja, vendar bo vse to odvisno od tega, kako pogosto se dopolnjujete. Bolj ko boste dopolnjevali, več točk, ki jih zberete sami, več je vaša zmožnost zmage.

Ko boste dopolnjevali, prvi teden, če vaša točka doseže določeno omejitev, dobite klic od tiga in dobite žarnico, drugi teden ali mesec, odvisno od vrha, če doseže določeno tarčo, dobite klic iz tiga in dobite majhen agregat, ko nadaljujete z gorivom, imate možnost, da zmagate v veliki generaciji, ki se imenuje rastlina. Slika spodaj prikazuje vam nagrade in raznolikost generatorjev, ki jih dobite za zmago. Koda, s katero želite preveriti točke, ko končate, je * 456 #.

Imel sem priložnost, da vzamem video posnetka uradnika Tigo, ko me je vzel skozi promo in verjamem, da vam bo to zelo koristno:

Te prve serije zmagovalcev so že predstavljene s svojimi nagradami. Moji dragi bralci so to priložnost, Tigo se je odločil pomagati na način, kako morda vedo, kako s situacijo dumb (lažje), to ne bi smelo biti nekaj, kar bi morali zamuditi.

Preberite tudi: Specifikacije LG V10

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here