Zato bodo kartice Micro SD kmalu odpravljene

Že od prvega iPhone-a je bil izdan leta 2007 brez režo za micro SD kartico, so se kritiki odzvali, zakaj je bilo tako. Apple je vse gluh ušes, še vedno pa telefoni brez reže za kartice SD. Ste mislili, da so to storili slepo?

Samsung je vedno zagovarjal nasprotno Apple. Izdelava naprav z odstranljivimi akumulatorji in predvsem prostora za zunanje mikro SD kartice. Ta trend se je nadaljeval do izdaje najnovejših vodilnih znamk, Samsung Galaxy S6 in S6 Edge brez rež za kartice micro SD. Ali smo kdaj pomislili, zakaj nenaden stikalo?

Vidiš; z režo za micro SD kartico je lepo. Pomaga vam razširiti skladiščenje telefona, ki vam omogoča shranjevanje več stvari ali več vsebine v napravi, vendar je to edina pomembna prednost, ki jo dobite.

Na drugi strani, z mikro SD kartico, skupaj z mnogimi težavami. Poleg ene ladje z vašo napravo je nakup težko in resnično pomnilniško kartico težak. Večino časa kupujemo lažne, kar pa močno vpliva na delovanje naših telefonov.

Govorjenje o zmogljivosti, ki ima mikro SD kartico, znatno upočasni vaš telefon. Naj pojasnim: ko so vse aplikacije nameščene na notranjem pomnilniku, tečejo gladko in bolj učinkovito z manj zaostanki. Vzvratno je, če so nameščeni na micro SD kartici. To je zato, ker telefon zahteva več napora za branje / pisanje podatkov z zunanje kartice SD.

Tu vam je povedano, da kupite kartico mikro SD razreda 10, ker je to tista z najhitrejšimi hitrostmi zapisovanja, vendar potem še vedno vpliva na splošno zmogljivost.

Preberite tudi: Zgrabi te premium aplikacije Windows Phone brezplačno

Med predstavitvijo S6 se je Samsung ponašal, da se naprava ne bo zaostajala, kar pa podpira dejstvo, da telefonu nima reže za micro SD.

Proizvajalci bi morali to vedeti, če morate odstraniti režo za micro SD kartico:

  • Prepričajte se, da je notranji pomnilnik dovolj velik (ne tisti čarobni 16 GB TECNO Phantom Z Mini).
  • Poskrbite, da boste vključili funkcijo USB-OTG. To je prijetje tistim, ki morajo še vedno imeti možnost premikanja datotek.

Ali menite, da je odstranitev uporabe kartic Micro SD dobra stvar? Vaše misli so dobrodošle.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here