To je tisto, kar me je stalo klic SmileVoice iz Nigerije v ZDA

To popoldne sem klical v Združene države Amerike z uporabo storitve SmileVoice, storitve VoLTE iz sporočila Smile Communications. Kot smo že poudarili prej, se klici SmileVoice zaračunajo na MB iz vaše naročnine na podatke. Že vemo, da lokalni govorni klici prevedejo na 8, 79 kobo na sekundo v načrtu paketov, ki ga uporabljam. Kakorkoli že, danes sem moral poklicati prijatelja in si želel videti, kako bi bilo zaračunavanje. Priročna stvar o programu SmileVoice je, da vam je po vsakem klicu poslana SMS, ki podrobno določa uporabo. Tukaj je tisto, kar sem dobil v zvezi s tem mednarodnim razpisom:

Vaš klic SmileVoice je bil dolg 4mins 53secs in zaračunan pri 1, 6 kobo / s, skupni naboj 0, 0 MB.

Odgovarjam po mednarodnih klicih na rednih mobilnih linijah. Heck! Bye-bye na vse glasovne klice prek mobilnega omrežja. To je Uber poceni!

Pomiri se, bros!

Takoj, preden se veselim prezgodaj, je ta količina, poslana meni, v nasprotju s tem, kar Smile pravi, da zaračunavajo mednarodni klic v ZDA. Po spletni strani Smile je tarifa 30 kubojev na sekundo. Morda sem porabila del svojih prostih minut za klic, zato je veliko nižja stopnja. Kakorkoli že, opravil bom druge klice, ko bom izčrpal promo minute, da vidim, kako gre.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here