To brezplačno brskanje Thing

To je rant in ga je sprožil komentar, ki ga je objavil All About Symbian nekdo, ki se imenuje Natureboyzone. Tukaj je napisal:

Hi.i sem nov na forum.i uporabo N76 in moje omrežje je mtn nigeria.how i jaz aktivirati za brezplačno brskanje.i tudi slišal o podatkovni klic pls mi pošlji nastavitve ali me povezati z nekom, ki lahko pomaga. hvala

Če upoštevate povezavo AAS, ki sem jo navedel zgoraj, boste videli, da tema, o kateri se razpravljate, nima nič opraviti s konfiguracijskimi nastavitvami, brezpogojnim brezplačnim brskanjem. Upoštevajte tudi, da je nov v skupnosti, in prva stvar, ki jo naredi, je to.

Vidim to nesramno, beračev odnos na različnih forumih, vključno s tujimi, kot so Esato in My-Symbian (My-Symbian ima že več blokov nigerijskih naslovov IP).

Tukaj na domačem kraju je Nairaland najhuje prizadeta mobilna skupnost. Več kot 95% izmenjav je o prostem brskanju po omrežjih GSM. Skoraj nemogoče je najti inteligentno razpravo, da se tam udeležite mobilnega foruma.

Tukaj na MobilityNigeria poudarjamo, da nima takšnih informacij, ki bi jih lahko dali, vendar ti obupani mladi moški (in ženske) še naprej pošiljajo zahtevo za brezplačne trike in informacije o brskanju. Kot odgovoren posel in odgovorni posamezniki ne moremo spodbujati praks, ki spodkopavajo poslovanje drugih. Ampak to je izven točke tega članka.

O tem, kar me moti, je neprijetnost, da so ti brezplačni prosjačni brskalniki postali povsod na WWW in slabo oglaševanje, ki ga ustvarjajo v Nigeriji. To je slabo!

Preberite tudi: Kako namestiti aplikacije Android na vašem pametnem telefonu Windows 10

Ljudje imajo inteligentno razpravo, nato pa nekdo vleče, prosijo za brezplačno brskanje trike. Vzdevaj . Lahko si predstavljam, da bi številne znane mobilne osebnosti po vsem svetu prejele zasebna pošta iz nigerijskih pse po iskanju brezplačnih (nezakonitih) brskalnikov in trikov.

Še bolj šokantno je dejstvo, da večina tistih, ki skočijo na brezplačno vožnjo, ne dajejo v produktivne namene (glejte moj članek, objavljen novembra 2008: brezplačne brskanje po mobilnih omrežjih).

Bodite produktivni, fantje. Inovacije za delo. Spravi se iz riti in naredi nekaj, da izboljšaš svojo serijo in državo, v kateri živiš. Nehaj se prosjačevati in pohodovati. V redu, njena globa, da bi poiskala prvih nekaj nožic svojega potovanja, če je za vas res slabo. Ampak zgradite od tam, in pojdi s ceste ASAP.

Spomnim se, kako uporabljam CSD (stikala z vezjem) let nazaj, ko klic in podatki stanejo N50.00 na minuto (kdorkoli se spomni tistih dni?) Za upravljanje mojih e-poštnih sporočil, naročil strank in podpore v prvih dneh mojega spletnega gostovanja. Tudi po tem izjemnem strošku sem ga postavil v donosno uporabo in zgradil nekaj iz tega. Podatkovni podatki vezja so tehnično ime za klic GSM .

Nato je prišel GPRS (in kasneje 3G) in bil veliko dražji od tistega, kar imamo danes na terenu. Vendar; Še vedno ga uporabljam za produktivno uporabo.

Danes vidimo, da vojska mladih uporablja stroške kot izgovor (oprostite mi?), Da branim tisto, kar je večinoma produkt neodgovornosti. Nisem pod nobenimi iluzijami, da bo ta članek povzročil kakršne koli spremembe. Stavim svoj prihodek celega leta, da bo ta članek prebral, nosove, ki so se pojavile pri meni, in lov se je nadaljeval.

Prav tako se glasi: Microsoft snema več kot 1.500 ponarejenih aplikacij iz trgovine Windows Store

Ampak vsaj sem imel svoj govor. In upajmo, da bo morda eden - samo eden od teh brezplačnih brskalnikov bo prebuden skozi to, kar sem napisal tukaj, in se odločim, da se ločim, postanem odgovoren in naredim nekaj resnično produktivnega s svojim življenjem.

Mogoče.

PS: Zain je pravkar zaključil mesečni brezplačni internet promo, in prepričan sem, da bomo težko pritegnili, da bi našli peščico mladih, ki promo postavijo v resnično produktivno uporabo - ne samo klepetanje dojenčkov in objavljanje neinteligativnih komentarjev na razpravo plošče in spletni dnevniki. Ni Zainov zelo epileptičen internetni dostop, vendar je to predmet drugega članka.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here