Razmišljate o vrednosti za denar ...

V zadnjem času je bila razprava, v kateri sem poudaril, da so nekateri telefoni vredni denarja - zelo sposobni, čeprav so dostopni - takšne naprave še vedno predstavljajo kompromise tu in tam. Danes sem bil opozorjen na to razpravo, ko sem se ukvarjal z operacijskim sistemom Windows Mobile Samsung i780, telefonom, ki sem ga nekoč uporabljal.

I780 je ena najboljših denarnih naprav, ki sem jih kdaj uporabila (si oglejte pregled tukaj in glava do glave z legendarnim Sony Ericsson P1i tukaj).

I780 stane veliko manj kot njegovi drugi pametni telefoni z WinMo tehnologijo in pakirani v zid. Glavni kompromis na telefonu pa je bil njegov fotoaparat. Fotoaparat s fotoaparatom z 2 milijoni slikovnih pik brez bliskavice je bil bolj bonus.

Ne glede na to, i780 je odlična naprava. Danes sem igral z njim in ugotovil, da je več kot eno leto po prodaji moje enote še vedno zelo v igri.

Samsung B7320
Iskal sem pametne telefone, ki pazijo na to vrvico in ne stanejo roke in noge. Tukaj je moj seznam:

  1. Nokia 5800 XpressMusic
  2. Nokia E63
  3. Samsung B7320

Vse to so pametni telefoni, ki imajo precej več, kar potrebujejo večina uporabnikov. Seveda so kompromisi tam, vendar so ti telefoni skoraj brezhibni. Vsakdo bo težko pritisniti, da najde telefone z vsemi svojimi zmožnostmi in stroški. Vsi so pod 50 tisoč stroškov.

Seveda, z veliko ljudmi (vključno s samim seboj), ki se pogosteje pogajajo v tesnem proračunu, bodo takšne naprave zagotovo opazile več kot kdajkoli prej. Osebno sem trenutno pozoren na Samsung B7320. Ali je to lahko zaradi nostalgije za svojega starejšega brata, i780, ali pa bi lahko bil, ker trenutno v resnici nimam navdiha Symbian? Kdo ve? Koga briga?

Prav tako se glasi: 2017 Kia Picanto je majhen, vendar si zasluži vašo pozornost

Vas prosimo, da svoje nominacije naredite v spodnjem komentarju. Če nameravate zamenjati svoj pametni telefon v tej sezoni, kakšen pametni telefon z vgrajenim funkcijskim paketom podpira?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here