Stvari, ki jih imam rad o Xperia X10 Mini Pro

Zadrževal sem se pri pregledu X10 Mini Pro, dokler ne dobim posodobitve Android 2.1, ki jo je Sony Ericsson obljubil. To je zato, da po glavnem ne potrebujem posodobljenega pregleda. Vendar pa še vedno imam potrebo, da pišem o tem malem tipu, saj je naprava, ki raste na vas vsak dan in sije bolje in bolje.

Kompaktna velikost
Mini Pro je zelo, zelo kompakten. Običajno, ko na telefonu vidite oznako "mini", samo označuje, da gre za manjšo različico večje naprave. V tem primeru Mini Pro ni le manjši; to je pravi mini.

Zaradi svoje velikosti je to prvi pametni telefon na dotik, ki ga lahko jamčim za 100% uporabno z eno roko. Zaščita mini Pro za uporabo ne zahteva nerodnosti dvoročne uporabe, ki jo večina drugih počne danes.

Tudi pri tipkovnici QWERTY mi je uspelo vnesti enoročno (seveda, imam velike roke), čeprav je malo več dela kot uporaba dveh rokah. Toda dejstvo, da je njena izvedljiva sploh čudež.

Občutite
Ponovno, zaradi kompaktne velikosti, oblike in uporabljenih materialov, Mini Pro zelo dobro počuti v roki. Zadnji del naprave ima zelo trdno obliko in lepo krivuljo (Sony Ericsson jo imenuje "Človeška krivulja").

Zelo uporabna tipkovnica QWERTY
Nekdo bi mislil, da naprava, ki je ta majhna, nikoli ne bi mogla zagotoviti uporabne tipkovnice QWERTY. Napačna. Tipkovnica je precej dobra in zmorem je izvesti besedilo brez skoraj nobenih napak. Nima nobenih namenskih numeričnih tipk, čeprav ima le štiri (4) vrstice, vendar je to odporno na napravi, to majhno in z dobro izvedbo tipkovnice.

Prav tako se glasi: Zdaj lahko skoraj vsakdo stebi na Facebooku

Torej, kaj pa ta 2, 55-palčni zaslon?
Zaslon ni preveč oster, vendar zagotovo zelo črne črnike. Ker je kapacitivna, je zelo občutljiva in se lahko z majhnim naporom dotaknete in povlečete. Nisem se soočal s problemi uporabnosti z velikostjo zaslona. Namesto tega deluje zelo dobro delno, ker Sony Ericsson razmišlja o stvareh.

Zaradi majhnega zaslona se je Sony Ericsson pametno odločil prilagoditi začetni zaslon, da bi bil uporabniku prijazen za velikost. Dobra sta opravila. Na vogalih začetnega zaslona so štiri velike ikone. Vaše priljubljene aplikacije lahko nastavite v te reže.

Med potekajočimi klici se isti koncept velikih ikon na štirih kotih uporablja za zagotavljanje možnosti med klicem.

Pripomočki se lahko namestijo na začetni zaslon, ki ima več namiznih strani. Zaradi velikosti zaslona lahko na vsako stran namizja postavite samo en pripomoček, čeprav imate lahko toliko strani, kot si želite.

E-naslov
Seveda, če Googlov Android ne more ravnati izjemoma z e-pošto, katere druge platforme lahko? V redu, slišiš, da praviš "BlackBerry". Dovolj dobro. Toda elektronsko vodenje Mini Proja je vrhunsko.

Moja sporočila redno prispejo na mojo napravo hitreje, kot se pojavijo na računalniku. Govorim o instanten email. To je tako dobro kot BlackBerry. Ok, v redu, minus stiskanje podatkov, ki jih ponuja Blackberry.

Uspešnost kamere
Če ste videli vzorce kamere Mini Pro, ki sem jih objavil prej, veste, da je Mini Pro za kamero sam po sebi zelo dober posel.

Barve so ostre in svetle. Podrobnosti so v redu. Samodejno ostrenje je hitro. Kamera je preprosta. Dovolite mi, da vas usmerim na nit na Esatu, kjer bodo fotografije, posnete s Mini proom, premislili: objavite svoje slike / videoposnetke s SE X10 Mini / Pro.

Preberite tudi: Apple iPhone 6 Plus Review

Nedvomno je eden izmed boljših kameraponov s 5 milijoni slikovnih pik.

Kakovost zvoka in glasnost
Zvočniki X10 Mini Pro so dobri - tako glede kakovosti kot glasnosti. Again, to je neverjetno za napravo, to majhno.

Sklepi
Obstaja veliko drugih vidikov Mini Pro, da se nisem dotaknil v tem mini pregledu. To je zato, ker to še ni moj popolni pregled. Lahko ste prepričani, da bodo vse baze pokrite s celotnim pregledom.

Iskreno, resnično mi je všeč Xperia X10 Mini Pro. Je močna, kompaktna in uporabna naprava, ki dobi opravljeno delo. Mini Pro je dokaz, da je večji "neobveznejši".

Ko je Sony Ericsson rekel " mini, vendar mogočen ", se niso šalili.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here