Stvari, ki jih imam rad v zvezi s BlackBerry 9630 Tour

Pred nekaj dnevi sem stala v čakalni vrsti na banki, ko je turnir Blackberry zapisal, da označuje, da sem imel pošto. Izstrelil sem jo z eno roko (levo), sem se obrnil na različne menije, preveril pošto in brskal po spletnih straneh. Vse z eno roko. Bilo bi dobro, če bi to lahko znova storili po dolgem času.

Bila je tako prijetna in priročna stvar, kot sem se spomnil, da bi bil takrat, ko bi bil N900, moral imeti svoj čekovni čitalec pod mojo roko, da bi lahko osvobodil svoje dve roki za navigacijo v meniju naprave .

Enostavnost uporabe
Preprosto povedano: preprostost in enoročno uporabo, ki jih BlackBerry zagotavlja rezultate zelo močno točko v svojo korist. To je tako osvežujoče.

Sem pisal o tej imonths nazaj v članek, Uporabnost in Non-touchscreen telefoni, in je bil dejavnik, zakaj QWERTY sladkarije Samsung B7320 premagal "bolj sposoben" naprave, da se klančijo zase spot mojega pametni telefon v letu 2009 .

Trackball, trackpad ali D-pad bliskavice se dotikajo za enoročno preprosto uporabo vsak dan.

Življenjska doba baterije
Življenjska doba maratonskega baterije je tudi neverjetna. Seveda sta zgoraj omenjena ena preprosta preprostost in ta presenetljiva življenjska doba akumulatorja (morda delno, a znatno) pripisali manjši velikosti in ne dotika narave zaslona.

Zaslon na dotik bi zahteval več procesorske moči in s tem manjšo življenjsko dobo baterije. Večji zaslon bi potreboval isto.

Seveda bi raje nekoliko bolj razširil prikaz tistega, kar dobim na turnirju, čeprav nisem prepričan, kako se bo to izvajalo na QWERTY sladkarij. S pokrajinskim prikazom 2, 8 cm, Motorola CHARM izgleda kot vrsta naprave, ki je prav v moji ulici. Nima sledilne kroglice, sledilne ploščice ali D-blazinice, ki je bistvenega pomena za uporabo z eno roko. Kljub temu pa upamo, da bo več teh naprav na voljo do aprila prihodnje leto, ko bom znova kupil pametne telefone.

Preberite tudi: Pametni telefon Mister Mobility v letu 2010

Po tem, ko sem na turneji uporabljal teden dni, želim enostavno uporabo eneradij in vrsto življenjske dobe baterije, ki jo ima. Pravzaprav, če dobim polovico baterije na turnirju na svojem N900, bi bil v nebesih. Toda uporaba ene roke še vedno ne bi bila vidna.

Pogled naprej
Čakam na naprave QWERTY Candybar s sistemom Android, nekateri pa se zdijo na obzorju. Morda potem, bi se moje želje uresničile. Ali vsaj delno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here