Prišli so na naše otroke

Še vedno nimam besed, da izrazim surovo jezo, ki jo čutim na novice o številnih šolskih otrocih, ki so se včeraj umorili v mestu Mamudo v državi Yobe. Še vedno zbežem, kako so vohunski vojaki vohunili vladno srednjo šolo in ustrelili otroke brez otrok, ubijali in pohabili. Nekateri so bili ognjeni in žgani živi. Nekaj ​​osebja šole je bilo tudi žrtev, pri čemer je vsaj eden od učiteljev umrl.

Plačati, kričati ali prekleti? Počutim se, kot da vse to delam istočasno. Kaj še lahko storim? Obupana sem. Naj bo povedano, upor Boko Haram je strašna pošast, ki jo je treba uničiti. Karkoli so bili izvor te skupine v smislu človeških mahinacij, je iz jame pekla. Ti moški in ženske, ki sponzorirajo in spodbujajo to norost, so zrušeni. Tisti, ki so sami operativci in dejansko izvajajo ta dejanja, so hude živali.

Morda nimam odgovorov na ta scenarij. Nisem usposobljen za inteligenco ali boj. Na Nizozemskem sem šolan v upravljanju. Vendar pričakujem, da bo vlada moje države prevzela odgovornost in se lotila tega stanja. Kje je naš glavni poveljnik, ko ga potrebujemo? Sovražnik je prišel za naše otroke, in ostali smo brez pomoči tistih, ki so se prisegli, da nas varujejo. Predstavljajte si grozo, s katero so se ti otroci soočali z maskiranimi moškimi, so jim na njih obrnili pištolo ali pa ognili ljudi. Tisti, ki preživijo, ne morejo nositi duševnih in čustvenih brazgotin, katerih posledice nihče ne more povsem povedati.

Prav tako se glasi: Etisalat uvaja podatke 1GB za N2000

Kot starša se obremenjujem na tem dogodku. Ne morem si zamisliti travme staršev in družin umorjenih otrok. Skrbi me. Raztrgana sem. To ni prav. To ne more nadaljevati. Veš, kako deluje: Boko Haram je to uspel uspešno; poskušali bodo znova in znova ponoviti drugje. Ne; to ne more nadaljevati.

Počakajte! Ali je kdo vzbudil zamisel o amnestiji za te morilce? Nekaj ​​je narobe z vodstvom te države. Nekaj ​​je v osnovi napačno. Amnestija? Kot sem rekel, se trudim izraziti, kar počutim, in iskreno ne morem izraziti vse, kar se počutim tukaj. Sumim, da nisem popolnoma skladen. Pozabi. Jaz sem vsaj govoril. Tukaj je moj razburjen strel na tem: Nigerija sedi negotovo na ogromnem baru smodnika. Tako dolgo ne moremo nadaljevati. Nekaj ​​mora dati. Ko to naredi, če tega ne zavrnemo, nam Bog pomaga vsem.

Nadgradnja

Prijatelj mi je ravnokar rekel, da so morda vladne sile onemogočile, da bi jih ciljali drugje. Dobra opazka. Če je tako, si lahko predstavljam, da nihče ne bi mislil, da bi uporniki iz BiH lahko šli po otrocih in zato nihče ni mislil, da bo gledal v to smer. To je mogoče, in ti Boko Haram fantje so pokazali, koliko živali so s ciljanjem na otroke. Zdaj vemo, da ni nič pod njimi. Otroci?

Rekel sem, da te živali iztrebim. Uniči jih popolnoma. Naj bo Bog z našimi vojaki, ki so svoje življenje položili na progi, tako da lahko vsi ostanejo mirni.

Prav tako se glasi: Naslovi Jelly Bean zaostajajo v Androidu

Slika in novice Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here