To so najdražje aplikacije na svetu

Večina aplikacij in iger, v katerih so v trgovinah Apple, Google in Windows, so brezplačne aplikacije. Nekateri so plačani. Ampak ste se kdaj spraševali o najdražjih aplikacijah?

Mobilne aplikacije ali aplikacije so nekaj, kar je postalo nujna zahteva, ko pridobite mobilno napravo. Z več mobilnimi operacijskimi sistemi, kot so Android in iOS, je večina aplikacij in iger, v katerih se nahajajo trgovine, brezplačne aplikacije.

Obstajajo tudi aplikacije, ki jih morate plačati. Čeprav se cene plačljivih aplikacij razlikujejo od aplikacije do aplikacije, večina plačanih aplikacij gredo za 0, 99 evra, kar je nekaj več, če je cena višja. Pri pretvorbi v Nairo, 0, 99 $ je približno 156, 66 Naira, ki je poštena cena za plačilo razvijalcu.

Ko gre naprej, potem pride smešno; aplikacije, ki stanejo nad 100 USD. Najprej bi naštel pet najpomembnejših Android aplikacij, nato pa se bom vrnil k vprašanju, ali je vredno cene ali ne.

Najbolj dragi programi

  1. Najcenejša aplikacija (200, 00 $) (povezava Play Store)
  2. Najcenejša japonska aplikacija (200, 00 dolarjev) (povezava Play Store)
  3. Jaz sem Rich Man (199, 99 dolarja) (povezava Play Store)
  4. Medicine Central (159, 95 USD) (povezava Play Store)
  5. Anestezija Central (149, 95 $) (povezava Play Store)

Kot lahko vidite s seznama zgoraj, so trije zgolj neuporabni programi, ki jih bo kupil nekdo (domnevno neumno). Le dva, ki sta upravičena, sta Centralna medicina in Centralna anestezija, še dve pa sta še draga.

Naj vzamem Medicine Central kot primer, ko se cena aplikacije pri 159, 95 $ pretvori v Naira; znaša 25, 295, 08 Naira. Če ste zdravnik, bi to kupili?

Preberite tudi: Uporaba ohišja s pametnim telefonom

iOS ni zapostavljen, saj obstaja tudi aplikacija, imenovana VIP Black, ki stane 999, 99 dolarja. VIP Black ponuja dostop do storitve, tukaj je del besedila na strani nakupa VIP Black na iTunes:

* Prosimo, upoštevajte: Črna je premium različica, prva "Millionaire's App". Po prenosu bodo morali potencialni člani potrditi, da so osebe z visoko stopnjo brezposelnosti s premoženjem in / ali dohodkom več kot 1 milijon funtov. Po zaključku bo vsak odobreni član upravičen do osebnega posvetovanja, da razišče, kako lahko iVIP doo upravlja svoj VIP način življenja.

To je vse ljudstvo, kaj misliš? Ali bi si plačal ves ta denar za aplikacijo, tudi če je ta funkcionalen ali pomemben za vas.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here