Te dve stvari ne bodo več upoštevale omejitve 140 znakov vaših tweetov

Twitter spreminja, da bi uporabnikom omogočil malo več vzvoda. Medtem ko ne odstranjujejo 140-mestne omejitve za tweets, platforma izvaja prilagoditve, da nekatere stvari izključi iz štetja kot del omejitve 140 znakov. Tukaj sta dve stvari, ki sta bili spremenjeni:

  1. Odgovori : Ko odgovorite na Tweet, @names ne bodo več upoštevali pri štetju števila 140 znakov. S tem boste lažje in enostavnejše pogovore o Cvrkutu, ne boste več imeli zastavljenih besed, da bi zagotovili, da bodo dosegli celotno skupino.
  2. Pripomočki za medije : če dodate priloge, kot so fotografije, GIF-ji, videoposnetki, ankete ali oznake »Tweets«, se ti mediji ne bodo več šteli kot znaki znotraj vašega Tweet-a. Več prostora za besede!

Ampak to ni vse. Poleg zgoraj navedenega boste zdaj lahko ponovno citirali in citirali svoje lastne tweete. Da; lahko dobite še bolj narcistično, kot ste bili prej - samo v primeru, če vaš izvirni tweet ni dobil pozornosti, za katero menite, da si zasluži. Retweet it !. Ali bi ga lahko uporabili za nekaj večjega dobrega.

Prav tako vam ni treba postaviti "." Pred ročaj, ko ste odgovorili, in želite, da vsi drugi vidijo vaš odgovor. Samo odgovorite in vsi, ki vas spremljajo, bodo še vedno videli.

Izgleda, da bo Twitter postal bolj zabavan! Kaj pravite?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here