Tecno T9 pregled

Predstavljajte si telefon z zaslonom na dotik, ki ima izgubljeno telefonsko sledenje, SMS z navojem, več 3 oblek za ozadje za prilagajanje s pripomočki in je že naložen z internetnimi nastavitvami večine afriških mobilnih omrežij, vključno z lastnimi MTN in ZAIN (zdaj Airtel).

Na voljo je nekaj aplikacij - Snaptu, Opera Mini 4.2, MSN klepet, Yahoo Messenger, Biblija, mMail in aplikacija Skype (kar mislim, da je nesmiselna poteza, saj telefon ni 3G telefon, vendar ima le GPRS / EDGE).

Glasbena platforma je močna, s toliko grafičnega zaslona, ​​ki jo želite gledati. Ko dodate glasbene datoteke v glasbeno mapo, jo samodejno posodablja. 3, 5-milimetrski avdio priključek mi omogoča, da predvajam svoje najljubše skladbe preko avdio sistema.

Na voljo je s fotoaparatom s 3 milijoni slikovnih pik, z zbirko za urejanje fotografij. Odstranite lahko redeye in postavite naslove na sliko, ki se ureja. Ustvarjate lahko izrezke iz interneta v mapo s sličicami.

Ima push e-poštne zmogljivosti, čeprav tega nisem mogel konfigurirati v telefonu. Za uporabo brskalnika po internetu uporabljam Etisalat easycliq in Glo SIM (vsaj jaz pozabim, to je dvojni telefon SIM, oba SIM-ja pa sta uporabni za internetno povezavo).

To je tudi telefon Java, čeprav se nekatere aplikacije Java ne bodo začele. Poskus namestitve veliko aplikacij Java na telefon povzroči, da zamrzne in črno. Kot tak sem se odločil, da se držim samo 2 ali 3 aplikacij nad predhodno naloženimi.

Del zabave lastnice novega telefona je začetno obdobje raziskovanja. Potreboval sem mi približno eno uro, da ugotovim, da ima meni dva vmesnika. Morate potegniti, da potisnete drugo. Prav tako sem se zavedal, da ima 2 polnilna vrata - ena prek USB-ja, druga pa vrata, ki so podobna Nokia-ju. To pomeni, da nikoli ni bilo nasedlo, ko gre za zaračunavanje.

Prav tako se glasi: ZTE Open (naprava Firefox OS): odklopi in prvi prikazi

Ta telefon se lahko uporablja kot modem. Prav tako samo priključitev kabla USB v računalnik odpre notranji pomnilnik (11 MB) in zunanji pomnilnik (2 GB) v raziskovalcu računalnika. Telefon ima 13-mesečno garancijo - in to deluje (to sem potrdil pri glavnih trgovcih v svoji okolici). Proizvajalci imajo zelo močno prisotnost v Lagosu.

Po tem, ko sem telefon uporabljal več kot dva meseca, bi ocenil 8 od 10, še posebej za telefon, ki stane pod 12k.

Pravkar sem vam predstavil mobilni telefon Tecno T9.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here