TECNO Phantom Z Mini pregled - unikaten vzorec

Phantom Z Mini (aka PTM-Z-mini) je kot prvi telefon TECNO, ki je bil objavljen za leto 2015, fino pikčasto lepoto strojne opreme in je odličen način, kako blagovno znamko objaviti v novem letu.

Pravica od telefonskega paketa do telefona in interneta, prva stvar, ki jo boste opazili o tem telefonu, je popravljena embalaža . Paket izgleda dobro in privlačen z lepimi modeli, telefon sama izgleda lepo oblikovan in vam daje občutek iPhoneska, programska oprema in drobni telefon izgleda dobro zapakirano s čisto intuitivnimi izboljšavami UI in funkcijami programske opreme.

Ključne funkcije

 • Zelo lahka in debela le 6, 6 mm.
 • 5, 0-palčni zaslon AMOLED IPS z Gorilla Glass, 720 × 1280 točk in (294 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat, s prilagojenim sodobnim uporabniškim vmesnikom.
 • Nabor čipov MediaTek MT6592 z oktobromskim 1.4GHz Cortex-A7 procesorjem, Mali 450-MP4 GPU in 2 GB RAM-a.
 • 13 MP Auto focus, z LED bliskavico in snemanje videa 1080p @ 30fps.
 • 8MP prednja kamera, z LED bliskavico in snemanje videa 360p.
 • Popolnoma razdeljeni notranji pomnilnik z zmogljivostjo 16 GB (uporabno je 10 GB).
 • Podpora za Dual SIM, Mini / Micro SIM, 3G preklopljiva in vroča izmenljiva.
 • Dolby Digital Sound.

Glavne pomanjkljivosti

 • Nepreklicna baterija.
 • Brez reže za pomnilniške kartice.

Tu so podrobne podrobnosti. Veliko je bilo že povedano o tem telefonu, Sir Moverick je opravil Prekliči pregled. Všeč mi je od prvega pogleda in delil še nekaj slik naprave, zato ta pregled preučuje predvsem drobovje in funkcionalnost tega telefona in verjetno več razlogov, zakaj bi morali kupiti to čudovito napravo za sebe. Pokrivanje vsakega trava, slog mobilnosti , sedite nazaj zgrabi vrečo pop-koruze, ker se je oddaja šele začela.

Prav tako se glasi: GloMobile nadgrajuje Pakete mobilnih internetnih paketov; MTN naročniki izločijo podatke o obrazu

Strojna oprema / Design

Na prvi pogled opazite, da je ta telefon zelo tanek, tudi tanjši od iPhone 6 in neverjetno lahkoten, komaj bo občutek teže v žepu. Telefon je ravna plošča z zasnovo unibody in ukrivljene robove. Nazaj kamera in bliskavica je podobna kot iPhone 4s, sprednja kamera pa ima poleg nje tudi bliskavico. Ta naprava se lepo prilega vašim rokama kljub svoji slinosti.

Programska oprema / prikazovalnik
S programsko opremo je ta telefon opremljen z " pakiranjem ", ki teče po meri Android 4.4.2 Android OS, imenovan Aliyun OS. Uporabniški vmesnik je čisto in čeden, z ikonami, ki so dobro razporejene - vse na črnem ozadju - ob ohranjanju iPhoneskega sloga. Spustite vrstico z obvestili.

Imamo Nenameren način, funkcijo, s katero se telefon samodejno zaklene, ko vstopi v žep. Drugo, ClearMotion naj bi izboljšal predvajanje videoposnetkov.

Zaslon je jasen zaslon AMOLED 1280 × 720 HD, z jasnimi koti gledanja, Gorilla Glass pa ziblje obraz.

Ta telefon ima 16GB vgrajenega pomnilnika, vendar je približno 10 GB uporabno. Shranjevanje je popolnoma ločeno za namestitev aplikacij in shranjevanje medijev.

Kamera
13-milimetrski strelec, ki ga imamo tukaj, se odlično opravlja tudi na temnih mestih. Ena stvar, čeprav, če senzorja ne pustite osredotočiti na zadevo, bo slika prišla v zameglitev.

Fotoaparat s sprednjo stranjo 8 MP ima odlične samozagode, ki pokrivajo širok kot. Senzor potrebuje veliko podrobnosti, tudi v nekoliko temnih scenarijih, slika je ostra. Upoštevajte, da imamo tudi LED-bliskavico na sprednji strani, ki zagotavlja osvetlitev.

Preberite tudi: Google+ je končno odprt za vse

Multimedija
Tukaj imamo notranje zvočnike, ki zagotavljajo čisti zvok, zahvaljujoč vnaprej nameščeni funkciji Dolby Digital. Prostornina le ni dovolj glasna. Najboljša glasbena doživetja se čuti, ko so priključeni ušni telefoni.

Predvajanje videoposnetka je blažen, ki ga podpira živahen zaslon AMOLED. FM-snemanje je tudi povezano z radijsko aplikacijo.

Uspešnost in življenjska doba baterije
TECNO Phantom Z Mini je sposoben izvajalec. S procesorjem 1.4GHz z okto-jedrom z 2 GB RAM-a, aplikacije tečejo tekoče in hitro. Tukaj je posnetek zaslona Antuntu.

Življenjska doba tega telefona je zvezda. Uspelo mi je, da sem oddajal 10 ravnih ur stalne uporabe 3G z dvema instalacijama SIMS. V operacijskem sistemu je na voljo način za varčevanje z baterijo, TECNO pa je uvedel način za varčevanje z energijo (vrsta, ki jo najdemo v Samsung Galaxy S5), da podaljša življenjsko dobo baterije.

Razno
Ta telefon ima številne pametne kontrole gesta. Najpomembnejši je funkcija dvojnega dotika do funkcije Wake / Sleep. Ko se dvakrat dotaknete zaslona, ​​zasveti ali spi, odvisno od primera. To vam prihrani stres pri vedno pritisnem gumb za vklop. Mi radi to funkcijo in predlagamo, da ga mora izvajati vsak drug telefon, ne glede na OS.

Obstaja veliko drugih gesel kontrole, kot so Quick start, Waving odgovor, itd, ki jih je mogoče aktivirati v nastavitvah.

Gumb za srednji dom deluje nekoliko kot prižigna lučka, ki sveti, ko je baterija polna ali ko prejmete obvestilo. Impresivno, res!

Reža kartice SIM je vroča, kar pomeni, da lahko brezhibno zamenjate kartice SIM, ne da bi morali znova zagnati telefon.

Preberite tudi: HabitRPG vas nagrajuje za dokončanje dnevnih opravil

Opazili smo, da pri poskusu večopravilnosti in zmanjševanja števila aplikacij pomikanje iz sredine v levo zaklene aplikacijo v pomnilnik - to pomeni, da se ne bo zaprlo, tudi če je RAM nizek, medtem ko preklop iz sredine v desno zapre zadevno aplikacijo. Prikaz slike:

Končna sodba
Od prve minute po obdelavi te naprave je enostavno povedati, da je TECNO popolnoma spremenil svojo embalažo. Od strojne opreme do programske opreme so zaznane izboljšave. TECNO Phantom Z mini je taka predstavitev; lepa naprava, odličen zaslon, dostojna kamera in absolutni izvajalec. Imeti samo 10 GB za uporabo brez reže za pomnilniške kartice je težavno, vendar je to edina nadležna stvar s tem uničujočim vzorcem. Pridobite to napravo, če vam je všeč vitek in lep * pomirja *


Oglas :

Dostava istega dne v Lagosu, ko kupite svoj pametni telefon iz trgovine Mobility za vsa naročila pred 12 uri vsak dan, od ponedeljka do petka. Pojdite zdaj!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here