TECNO Mobile, Phantom 5 in dicey igra percepcije

TECNO je pravkar uvedel novo vodilno napravo za leto 2015 - TECNO Phantom 5. Ekipa MobilityArena.com je bila prisotna na prireditvi in ​​uživala v svojem glitku in glamuri. Že pred začetkom dogodka smo že imeli enoto tega telefona, zato smo se morali igrati z njim in odkrili, kakšna neverjetna naprava je bila vnaprej.

Skozi Nairaland in druge nigerijske forume, boste videli in slišali ljudi, ki izražajo svoje skrbi. TECNO telefon za N70.000? Zakaj bi morali ali bi morali kupiti telefon TECNO za tako veliko ceno?

To je odgovor vsem, ki se pritožujejo. Nimam poverjenosti na TECNO ali katero koli drugo blagovno znamko. Raje kot bolj privilegiran opazovalec to so moje misli.

TECNO, kot ga poznamo v nigerijskem trgu, se ponašajo kot proizvajalci pametnih telefonov za denar. V preteklih letih so dobro delali na tem področju in Nigerijcem omogočili cenovno ugodne pametne telefone. Dejansko je, da sem iskren, TECNO prispeval k temu, da je internet veliko število Nigerijcev.

Torej, ljudje povezujejo TECNO s poceni napravami za ljudi srednjega in nižjega razreda, ki jih lahko privoščijo.

Spomnim se leta 2013, ko je TECNO predstavil svoj prvi vodilni proizvajalec TECNO Phantom A. Ljudje so jokali volk, kupci pa so ga kupili. Naslednji je bil še dražji Phantom Z. Nekateri ljudje celo glasno glasno glasno, in jaz in mnogi drugi so jo še vedno kupili.

Zdaj imamo veliko boljši pametni telefon in ljudje še vedno hrepenijo. Spet verjamem, da bodo ljudje še vedno kupovali. Ljudje razumejo vrednost in Phantom 5 je velika vrednost. Naprave v svojem razredu stanejo za več kot 20.000 več kot je, zato še vedno sledi TECNO-jevi mantri zagotavljanja pametnih telefonov z vrednostjo za denar.

Preberite tudi: Grid gre globalno

Če pogledamo vse krike, pritožbe in kritike. Prišla sem do dveh velikih zaključkov:

  1. Ljudje, ki jočejo, to počnejo, ker niso držali, uporabili ali celo dotaknili telefona
  2. Jokata, ker je to TECNO

Kot sem že omenil, smo to napravo že imeli že preden smo začeli. G.Mo se trenutno igra z njim, ko vnesem ta članek.

Vsi smo se na MobilityArena.com presenetili na telefonu. Zasnova in končna obdelava, kakovost zvoka na slušalki in zunanjih zvočnikih - vse odlično. Verjemi mi: ta telefon je precej drugačen od telefonov TECNO, ki ste jih poznali. Mi smo bili zelo navdušeni nad tem, kar smo videli, in menimo, da je vredno njegove cene.

Dojemanje blagovnih znamk je ena od glavnih stvari, s katerimi se mora TECNO spoprijeti. Ljudje so odporni proti spremembam, in ker TECNO želi spremeniti njihovo zaznavanje, se mnogi ljudje še niso sprijaznili s tem, da bi to napravili za napravo TECNO. Ljudje se pritožujejo, ker je TECNO.

Če bi bili Sony, HTC, LG ali celo Xiaomi, bi bili vsi v redu z njim. Upoštevajte pa, da naprave iz teh proizvajalcev v tem razredu stanejo veliko več, kot je Phantom 5. Tu je vrednost.

Imam dva predloga za TECNO:

  1. Morali bi narediti več trženja in vložiti več truda za spremembo tega dojemanja, ki ga imajo Nigerijci.
  2. Poskušali bi čim bolj poskrbeti za posodobitev programske opreme za svoje telefone, še posebej fr vodilno napravo, kot je Phantom 5. To bo daleč pri privabljanju techies, ki so najbolj glasni uporabniki.
    Pravzaprav bi bilo žalostno, da bi kupili ta telefon in ne dobil posodobitve programske opreme.
Prav tako se glasi: Performance Face-off: TECNO Phantom 5 v primerjavi s Xiaomi Mi 4

Če TECNO lahko naredi več, da se trži kot premijski izdelovalec (medtem ko se njihov mlajši brat Infinix osredotoča na naprave srednjega spodnjega dela), potem nam poskrbi za posodobitev programske opreme, tudi če je le ena sama za Marshmallow, potem so pravkar končali paket .

Prosimo, pred nadaljnjo kritiko, najprej občutite ta telefon, primerjajte njegovo ceno s ceno svojih neposrednih tekmecev, nato se vrnite in pogovorite se.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here