Tecno Mobile za zagon 6 novih naprav v aprilu

Vodilno kitajsko podjetje OEM, Tecno Mobile spet z nekaj velikega! Prvič, odkar je začel delovati, bo Tecno Mobile v Nigeriji začel svetovno tržišče. Glavna naprava, ki jo je treba zagnati, je Camon X in X pro, kar je serija kamer znamke. Rhe kraj začetka je v Eko hotelih in apartmajih na otokih Victoria v četrtek, 5. aprila 2018 z začetkom ob 16.00.

Pričakuje se, da bo Camon X prinesel nekaj sočnih funkcij, kot so 3 GB RAM-a in 16 GB, skupaj s funkcijo prepoznavanja obraza, ki je glede na govorice hitrejša od skenerja prstnih odtisov. Glede na puščanje iz zanesljivega vira, je sprednja kamera nepopisna 20 MP z dvojno bliskavico, medtem ko je zadnja kamera označena kot 16 MP z bliskavico. Naprava je previsla, višja od običajnih 3000mah. Pričakuje se, da bo med 3500 - 4000mah.

Camon X Pro je različica Camon X in pričakuje, da bo imela nekoliko višje specifikacije. RAM glede na govorice 4 GB in notranji pomnilnik je 64 GB. Sprednja kamera je 24 MP, medtem ko se pri zadnji kameri še vedno zadrži 16 MP.

Tecno Mobile poleg Camon X in X Pro naj bi na trg sprožil tudi 4 nove naprave. So POP 1, POP Pro, F1 in F2. Te nove naprave bi delovale v sistemu Android 8.1 (GO Edition) in so nove naprave, ki nimajo obstoječih predhodnikov. So v skladu s sporazumom, ki ga je imela družba Tecno Mobile z Googlom, da bi napravila nizkoročne naprave, ki bi se izvajale v Googlu Googlu.

Preberite tudi: Acer ponuja tudi telefone, ki se lahko spremenijo v računalnik

Novi Android Go je lite različica Androida, zasnovanega za nizkoročne naprave. Prihaja tudi z drugimi aplikacijami za lite, kot so Youtube Go, Google GO, Facebook-lite itd.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here