TECNO DroiPad 8D pregled: Yay ali Nay?

Mister Mo's DroiPad 8D pregled je tukaj! Imeli smo to lepo tableto v mobilnih stolpih že več tednov. Ali si lahko odvisen od tega? Ima kakšne quirks in pomanjkljivosti? Vprašanja. Vprašanja. Sprostite se in pustite mi, da vam vse razkrije v jeziku, ki ga lahko razumete.

Prvič, TECNO DroiPad je lep. Ima kovinski unibody z zelo poliran občutek. 8-palčni zaslon ima gladko, bujno občutek preveč. Naša enota za pregled je bela. Všeč ti bo. Seveda, ker je TECNO, je dual SIM. Brez brainerja.

4G LTE internet . Ta 8-palčna tableta je sposobna 4G LTE. V njej smo vstavili našo Smile 4G SIM kartico in dobro deluje.

Življenjska doba baterije je impresivna . Droipad 8D ima 5.000 mAh baterijo, ki naredi impresivno delo. To je ena od tistih naprav, ki jih napolnite brez napotnine in opravite svoj delovni dan. Tudi z aktivno 4G internetno povezavo, Droipad 8D nadaljuje. Plus, ima hitro polnjenje, tako da ga lahko hitro vzamete iz nizke ali prazne baterije.

Občutek je težko v roki . TECNO ni dobavil teže Droipad 8D, vendar ima v roki malo koščke. Ni preveč težko, vendar ga vzemite in občutite.

Nepremagljive kamere . Glavna kamera je strelec s hitrostjo 5 milijonov slikovnih pik, kar je dovolj dobro za vaše fotografije v Instagramu, Facebooku in Twitteru. Ampak ne pričakujte res odličnih posnetkov, ki prihajajo iz Droipad 8D. Prednja kamera je 2 milijona slikovnih pik. Glej, samo ne skrbi.

Prav tako se glasi: ravnajte z njo: kitajske blagovne znamke postajajo drago in ostanejo tako

Ni HiOS . To je čudno, glede na to, da je bil HiOS na Boom J8 pred začetkom 8D. Morda je bil njegov razvoj daleč že pred pripravo HiOS-a, vendar Droipad 8D ne škodi HiOS-u. Morda bo bodoča posodobitev programske opreme to popravila. Oglejte si naš pregled HiOS-a.

Z njim lahko napolnite druge naprave . Droipad ima tudi povratno polnjenje. Ta ogromna baterija vam lahko pomaga pri polnjenju manj pametnih pametnih telefonov. Samo jih priključite in ta tableta jih zaračuna.

OTG je tukaj . Droipad 8D ima OTG vgrajen, tako da lahko vtaknete bliskovni pogon, da kopirate datoteke in ga izklopite. TECNO je v škatli vključil kabel OTG. Juhu!

Stereo zvočniki ne navdušujejo . Droipad 8D ima stereo zvočnike, ampak kot stereo zvočniki, to ni eden od boljših.

Uspešnost . To je še ena šibka točka Droipad 8D. Očitno je, da je TECNO tako zasnoval quad-core procesor pri 1 GHz. RAM je tudi 1 GB. Z drugimi besedami, če želite tableto, ki naredi nekaj težkega dvigovanja, to ni tista. Uporablja Android 5.1 Lollipop in dobro deluje za redno uporabo - brskanje po spletu, e-pošta, družabni mediji itd. Toda ta tableta ni namenjena težkim večnamenskim programom, grafičnim / video urednikom ali igralcem.

V celoti je TECNO Droipad 8D dobra tablica, dokler ne kupujete za težko delo. Življenjska doba baterije je odlična, zato še posebej deluje kot vroča točka in powerbank vgrajena v eno. Cena? N42.000 bolj ali manj, odvisno od trgovca in lokacije.

Preberite tudi: dva razloga, zakaj Infinix še ne jedo TECNO-jevega sira

Ne pozabite, da si ogledate našo galerijo 10 osupljivih fotografij te čudovite tablete, kot tudi popoln seznam Droipad 8D specifikacij.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here