TECNO Boom J8 ne more poslati glasbe prek tehnologije Bluetooth in WhatsApp

Danes zjutraj smo prejeli pritožbo uporabnika TECNO Boom J8, ki je vprašala, zakaj ni mogla poslati glasbenih datotek prek povezave Bluetooth ali WhatsApp. Mislili smo, da je to čudno, zato smo ga testirali na toliko enotah, kot smo imeli dostop.

Naši ugotovitve: tako kot pritožnik je dejal, J8 ne bi poslal glasbenih datotek prek Bluetootha. Postopek pošiljanja ni uspel. Kar se tiče pošiljanja iz WhatsApp, ni nobene možnosti za pošiljanje glasbene datoteke; samo za pošiljanje zvočnih posnetkov. Ko se odločimo, da priložite datoteko in nato gumb Audio, so na voljo naslednje možnosti:

Vendar pa lahko glasbeno datoteko pošljemo prek WhatsApp, tako da odpremo upravitelja datotek in od tam prenesemo. Ampak to ni intuitivno, če ste sredi WhatsApp klepeta in želite hitro pošiljati glasbeno datoteko vašemu partnerju.

Kako o sprejemu?

Imamo dva druga telefona TECNO za pošiljanje glasbenih datotek preko WhatsApp in Bluetootha na Boom J8. V enem (L8) je Bluetooth deloval samo, če so bile naprave že seznanjene. V drugem (Droipad 8D) pošiljanje Bluetooth ni uspelo.

Ni jasno, zakaj bi se ti pojavi pojavili v J8. Skupna raba v sistemu Android OS je brezhibna in te težave so korak nazaj. Obvestili TECNO Mobile in upamo, da jih bodo kmalu odpravili.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here