TECNO Boom J7 pregled

To bo ne-techy pregled, saj sem nič drugega kot techy. Če vas zanimajo specifikacije J7, preverite tukaj: TECNO Boom J7 specifikacije.

Boom J7 je uradno prva naprava Android, ki je v mojih rokah trajala več kot 48 ur. Biti znani trdni Blackberry 10 fan, sem zelo pretresen, da nisem zamudil moje BlackBerry veliko od tistega, ko sem pobral to napravo. Torej, pridi z menoj o tej najnovejši ponudbi podjetja TECNO.

Yays!

Moj prvi Yay: Design

Moj prvi yay za to napravo je design. Govorim o videzu, občutku, barvah in vsem tem. Kot oblikovalec me skoraj ne privlači barvnih naprav. Boom J7 se je izkazal za izjemo. Bila je ljubezen na prvi pogled. Takoj sem vzel nekaj časa, da bi se v svojem čudovitem občutku in barvi ter božal. zelo malo naprav v tem cenovnem razponu vam daje podobo premije, ki jo daje Boom J7. Barvni zaslon tudi .. erm .. čeprav ne tako slabo, kot kaj na tistih premijskih napravah, ki stanejo toliko kot moj oče prvi avto, je zelo dobro in jasno, z res lepo ozadje. Pravzaprav so ozadja tako lepa, da je gospod Mo vzel eno od tega za svojo napravo, ki lahko kupi Range Rover.

[ Urednikova opomba : Gladys je govoril samo z jezikom. Gospod Mo ne poseduje ali ima v lasti nobene naprave, ki lahko kupi zavorno luč reke Range, še manj pa polni avtomobil. Neumna punca.] Prav tako se glasi: Kateri mobilni brskalnik / i uporabljate?

Moj 2. Yay: Selfies

Vsi vemo, da je do nedavnega BlackBerry naredil grozne selfie kamere. Kot rezultat, sem samozadovoljen, dokler se ne spomnim (uporabil sem Z10). Ta Boom J7 je prinesel moje zamenjave s svojo selfie in primarno kamero. Z res čisto sliko in dobro definiranimi barvami bi lahko zlahka zmotili svojo fotografijo za eno od teh drugih vrhunskih naprav - veste, tiste, ki so enakovredne vaši hiši najemnine.

Moj 3. Yay: Boom Player

Boom Player je glasbena aplikacija, ki je vgrajena v Boom J7 s strani TECNO. To je jedro novega poudarka na zabavi. Uporabniku omogoča dostop do spletne glasbene trgovine za pretakanje in / ali prenos glasbenih skladb. Uporabniku omogoča tudi predvajanje glasbe iz pomnilnika naprave ali pomnilniške kartice.

To je uradno moja prva uporaba vgrajene aplikacije za pretakanje glasbe in videoposnetkov na kateri koli napravi. In moram priznati, počutim se, kot da živim v jami celo življenje. Za mene je bilo potrebno deliti sekunde, da bi se obesili in ooo-la-la! Brez glasbe sem bil na glasbi. Ne vem, kako druge aplikacije za glasbo delujejo, vendar mi ta dejansko daje besedila za vsako skladbo, ki jo predvajam, in lyrics, ki se prenesejo tudi s skladbami. Sedaj, samo izberem pesem, jo ​​prenesem in peljem vsak drugi čas, ki ga igra na moji napravi. Zame, to je shiiii.

Medtem je zvočnik na hrbtu preprosto AMAZING! Imeli smo interni preskus z napravo, ki je bila zelo visoka, in resnično, rezultati so razkrili naše misli. Vključene slušalke so resnično dobre in zagotavljajo jasen zvok. Za napravo srednjega dosega, kot je ta, lahko stavim svoje dolarje na dejstvo, da bo razstrelil svoje vrstnike iz vode. V kratkem imamo video za primerjavo. Pazi na to.

Preberite tudi: Pozdravite Ovi Browser beta za S40

Moj 4. Yay: način varčevanja z energijo
Ne smem pozabiti omeniti, da ima Boom J7 funkcijo Ultra Power Saving. To v bistvu pretvori pripomoček v navaden telefon z najsodobnejšimi funkcijami in brez internetne povezave. Nekoč sem moral delati v tem načinu med vikendi, ko je baterija minila. Ugani - trajal je neverjetno 12 ur običajne uporabe pri klicih, besedilnih sporočilih, kalkulatorju, prenosnem računalniku za zvoke in snemalniku zvoka. Ker je prepletanje načinov tako preprosto, lahko na kratko preklapljate v način pametnega telefona, da preverite sporočila in preklopite na funkcijski način telefona. Še posebej mi je všeč ta, ker mi pomaga pobegniti od običajnih motenj funkcij pametnega telefona in me potegne do osnov, ko jo potrebujem.

Nahs?
Na žalost nimam nobenega. Naprava se ni zmotila v vseh dveh tednih, ko je bila z mano. Nikoli ni zaostal. Delam vse svoje dejavnosti za pametne telefone - pošto, spletno brskanje, družabne medije, telefonske klice, mobilno bančništvo in malo mero iger na srečo. Baterija je dobra, vendar ne izjemna. Nadaljuje mi, da gredo ves čas mojega delovnega časa, čeprav se je treba zaračunati približno enkrat na 12 ur. Ne segreje, kot so nekatere druge naprave, ki jih poznam, in njeno zaključevanje izgleda, da bo vzdržalo resno uporabo.

Povedali so mi TECNO, da J7 stane med 26.000 in 30.000. Sploh ni drago, kaj prinaša. Po mojem mnenju mislim, da je TECNO dobil dobro sporočilo z J7. Napravo je mogoče opisati z eno samo besedo: BOOM!

Preberite tudi: Moto e4 Review: razred na proračun

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here