TECNO Boom J7 v Gani

TECNO Mobile, vodilni proizvajalec dual SIM mobilnih telefonov, je v petek, 22. maja 2015, osvojil nagrado za pametni telefon leta, na drugem mestu na letošnji izdaji prestižnih nagrad Gana Telecom. Že najhitreje rastoča blagovna znamka mobilnih telefonov v Afriki nagrada ponovno potrjuje, da je TECNO Mobile nenehno rast na trgu z uvedbo inovativnih in cenovno dostopnih novih izdelkov.

TECNO je predstavil svoje nove izdelke, vključno z zelo cenovno ugodnim, vendar elegantnim in inovativnim BOOM J7, na pravkar končanem West African Telecom Summitu.

To je dual-SIM, 3G, Android pametni telefon s 5-palčnim zaslonom, notranjim pomnilnikom 16 GB, režo za microSD kartico, zadnjo kamero z 8 milijoni slikovnih pik, fotoaparatom z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik in baterijo z zmogljivostjo 20 000 mAh.

Vse zgornje podrobnosti na telefonu so precej impresivne, vendar moram reči, da je bila baterija pritožena. TECNO bi lahko storil bolje z baterijo, ker telefon naredi, da želite veliko poslušati glasbo. Baterija traja dlje, ko izklopite omrežje 3G in uporabite omrežje 2G. Seveda to pomeni, da boste dobili počasnejšo internetno povezljivost.

Morda boste želeli vedeti, zakaj sem rekel, da bo telefon veliko poslušal glasbo. Zaradi dobrih zvočnih in glasbenih zmožnosti moram pohvaliti prizadevanja.

Moram izpostaviti problem na fotoaparatu. Ustvarja slike s precej digitalnim hrupom. Slike iz fotoaparata so jasne, ko posnamete posnetke na dnevni svetlobi. Vendar pa pri slabi osvetlitvi prikaže slabe slike.

Boom J7 je prvi glasbeni pametni telefon TECNO, ki je prejel veliko dobrih ocen za dobre zvočne in glasbene zmogljivosti (glej pregled TECNO Boom J7 na MobilityArena.com). Dvojni pametni telefon srednjega razreda ima svež dizajn, dobre specifikacije, nekatere nove aplikacije in funkcionalnost, zaradi katerih je dober kandidat med različnimi pametnimi telefoni, ki so na voljo na trgu. Verjamem, da je to še ena izjava TECNO in izgleda, da ta izdelek postopoma prevzema trg v Akri.

Preberite tudi: BLU odpravlja varnostno težavo na šestih pametnih telefonih

Če iščete cenovno ugodno kakovost zvoka, dual SIM pametni telefon, boste morda želeli videti TECNO Boom J7.

Lahko si ogledate celotne specifikacije TECNO Boom J7.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here