Prevzemite nadzor nad svojimi finančnimi sredstvi z Money Lover Expense Manager za Android

Po učenju načel osebnega financiranja sem se odločil, da začnem snemati stroške v teku in pripraviti periodične proračune. To je zato, ker ponavadi pozabim ponoči, včasih pa se preveč utrudim, da začnem snemati stroške eno za drugo ponoči. Torej, sem se odločil kupiti karton papir in ga razdelil na majhne kartice, da bi se lahko prilegal v žep.

Torej, pogosto sem se srečal z majhno rožnato kartico kadarkoli sem se ukvarjal z nakupom. Ljudje me je precej zamahnil (celo zdaj, ne morem se smejati zase). K sreči, "Money Lover" se je pojavil na Androidu, da bi me rešil iz takšnih grozljivih situacij.

Torej, če ste kot jaz pri vodenju evidenc o vaših stroških na podlagi porabe-as-you-go, potem boste imeli radi "Money Lover" app. Pomaga vam, da pripravite svoj proračun in beležite stroške, ki jih povzročite.

Tu so osnovne značilnosti Money Lover:

  • Kategorije: Money Lover vam omogoča, da kategorizirate vse svoje transakcije. Na primer, denar, porabljen za hrano, se lahko vloži pod kategorijo prehranjevanja, medtem ko se prihodek iz vašega dela lahko vloži v kategorijo plače. Vnaprej je nameščen s številnimi kategorijami. Dobro je, da lahko izbrišete nepotrebne kategorije in dodate svoje. Kategorije imajo tudi ikone, ki dopolnjujejo njihova imena.
  • Podpora za dodatke: ena odlična lastnost te aplikacije je, da podpira pripomoček. Gradnik prikazuje, koliko ste porabili ali zaslužili v enem mesecu. Držite zaslon 3 sekunde, izberite Pripomočki in na seznamu izberite Money Lover. Zaradi tega se zavedate, koliko ste preživeli ali zaslužili.
  • Več računov: za razliko od nekaterih drugih finančnih aplikacij, ki sem jih poskusil, Money Lover omogoča ustvarjanje več računov v vaši napravi. Če ste poslovni častnik, boste morda želeli ustvariti osebni račun in poslovni račun. To pomeni, da lahko nastavite različne proračune za vsak račun. Lahko celo prenesete denar med računi.
  • Proračuni: ta funkcija vam omogoča nastavitev proračuna. Ima podporo za dnevne, tedenske, mesečne, četrtletne in letne proračune. To je ena od pomembnih prednosti te aplikacije. Opozoril vas bo, ko boste porabili nad vašim proračunom.
  • Cashbook: To je razdelek, na katerem lahko uporabniki pregledujejo dnevne, tedenske, mesečne, četrtletne ali letne transakcije. Podpira tudi ogledovanje po meri. To vam omogoča sledenje transakcij med časovnim okvirom za izbiro.
  • Odličen in enostaven uporabniški vmesnik: Ena stvar, ki jo imam rada za to aplikacijo, je, da ima uporabniku prijazen in lep uporabniški vmesnik. Zasnova je ravno kul, za razliko od nekaterih drugih finančnih aplikacij.
  • Kalkulator obresti
  • Varnostno kopiranje: Money Lover vam omogoča varnostno kopiranje podatkovnih baz na kartico SD. Obstaja tudi podpora za samodejno varnostno kopiranje, vendar jo boste morali nastaviti v nastavitvah.
Preberite tudi: Oglejte si najmanjši Android telefon na svetu

Kot prvič uporabnik, Money Lover vas bo popeljal skozi kratko serijo pomembnih nastavitev. To vključuje jezik, valuto in druge. Vse te nastavitve je mogoče pozneje spremeniti. Še en dober del te aplikacije je, da ima simbol Naira za Nigerijce.

Moram reči, da je Money Lover napolnjen s številnimi funkcijami, kot jih lahko pokrivam v tem delu. Preizkusite in prepričan sem, da vam bo všeč.

Money Lover je brezplačen na trgu Android Market in ima tudi plačljivo različico (samo 3, 99 USD). Plačano različico prihaja z upraviteljem računa, ki vam pomaga spremljati vaše občasne račune. Prav tako vas opozori, ko je račun skoraj zaprt. Prav tako lahko zaščitite geslo z vašim Money Loverjem na plačani različici med drugimi ugodnostmi. Plačana različica se imenuje "Money Lover Plus" v Android Marketu.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here