Sistem Sedem: učinkovita rešitev za e-pošto

Kot prihajajoči e-podjetnik in mobilna tehnološka družba, so e-poštna sporočila zelo pomembna za mene, kar pomeni, da moram pogosto dostopati do svojega poštnega nabiralnika, vendar sem moral vsakič, da preverim več e-poštnih računov, ni bil ravno smešen. Poskušal sem uporabiti privzeti e-poštni odjemalec v svojem Nokia E61, vendar to ni zagotovilo prave e-pošte. Razmišljal sem o nakupu BlackBerrya, vendar se takrat ni ujemal v moj proračun, zato sem privedel do iskanja potisnega e-poštnega odjemalca, ki bi mi lahko prinesel resnično potisni e-poštni naslov. Po iskanju in poskusu več drugih sem našel Sedem.

Sedem je brezplačni e-poštni odjemalec, ki omogoča pošiljanje push-a na vašo mobilno napravo. Skrajšuje platforme, vključno s Symbian, Java, Android in Windows Mobile, vendar ne omejeno nanje. Poleg tega se zelo dobro integrira s privzetim e-poštnim odjemalcem mobilnih naprav, na katerih je podprt.

S programom Seven lahko dostopate do več e-poštnih računov od istih ponudnikov in računov na podlagi strežnika Microsoft Exchange in IBM Lotus Notes. Prav tako vam omogoča, da sinhronizirate svoje mape, koledarje in stike.

Ključna stvar zame o sedmih je, da je preprostost in učinkovitost, čeprav je brezplačna, ni dovolj pomanjkljivosti. Vse, kar potrebujete, je vaše uporabniško ime in geslo, ki ste ga zagnali v nekaj minutah. Vendar opozorilo, da morate pri dodajanju e-poštnih računov spremeniti svojo številko centra za sporočila, ker program pošlje sporočilo mednarodni številki.

Če ste zaskrbljeni zaradi varnosti, Seven uporablja visoko enkripcijo od konca do konca, tako da lahko samo preberete svoje sporočilo. In tako, da e-poštna sporočila ne prekrivajo vašega zasebnega življenja, lahko tudi vi določite obdobja, ko vam sedem privlači e-pošto. Prav tako je mogoče popolnoma ustaviti.

Preberite tudi: Predogled videoposnetka Symbian ^ 3

Sedem zahteva vedno povezavo z internetom, vendar je dobra stvar, da ni pasovna širina lačna.

Sedem mesecev uporabljam Sedem mesecev in nisem imel pritožb. Z veseljem ga priporočam vsem uporabnikom pametnega telefona, ki želijo resnično funkcijo push push kot alternativo BlackBerry.

S Sedmom, ki potrebuje BlackBerry? S pravilnim trženjem in oglaševanjem lahko sedem stoji očesno oko z očesno puško BlackBerryja. Vaši komentarji in vprašanja so dobrodošli.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here