Symbian še vedno živi v Nigeriji

Z valom Android, ki je ujela obale toliko držav po vsem svetu, je težko reči, da enako velja za Nigerijo, vendar to ni res. Symbian, prejšnja številka OS še vedno obstaja v skoraj vseh svojih oblikah dejavnikov v Nigeriji.

Vsakič, ko sem v tranzitu, vedno vidim v povprečju približno dve Symbian napravi in ​​na ulicah številke trikrat. Morda imamo vse Fanboyove argumente o Lumiasu in Pureviewsu in JellyBeanu, resnica pa je, da domnevni "mrtev" OS še vedno deluje kot dnevni gonilnik za tisoče Nigerijcev.

Pred dvema letoma sem uporabil Symbian pogon Nokia 5230 in ti moram povedati, da je kot prvi pametni telefon opravil zelo dobro delo. Uporabil sem tudi bliskovne ROM-e na njem in uredil videz, da bi izgledal kot pravkar napovedane naprave Symbian ^ 3 tistih dni.

Danes še vedno vidim naprave Symbian tako stare kot Nokia N70 v rokah ljudi in so zelo zadovoljni z njo. Ko je priljubljena Android, lahko poskusim šteti toliko časa, da sem jo videl v javnosti.

Symbian naprave napolnijo skoraj vse življenje v Nigeriji. Nokia 808 Pureview, ki je bil pred kratkim predstavljen v Lagosu, je morda zadnji udarec za nove modele Symbian v Nigeriji, vendar vedo, da so obstoječe naprave Symbian povsod!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here