Symbian ni mrtev za mene - vsaj še ne

Ali ne ljubiš pametnega telefona Nokia? Rad imam. Z vsemi pogovori o tem, kako so super telefoni Blackberry, iPhone in Android, so telefoni Nokia Symbian Series 60, npr. Nokia E71, E72, E5, E65, vedno zmagovalci.

Če trenutno nimate telefona Nokia serije 60, morate iti naprej in izbrati enega. Zakaj? Beri naprej. Uporabljam nokia E71 kot mojo študijo primera.

Glavni razlog, zaradi katerega pišem ta članek, je pomagati uporabnikom mobilnih telefonov videti, da morda ne bo treba toliko porabiti za pametni telefon, če je njihov proračun zelo nizek.

To še posebej velja za novoustanovljena podjetja in mala podjetja. Zakaj bi raje dobil napravo za prenos podatkov ali drago napravo, če lahko nizek telefon Nokia Series 60 dobi opravljeno delo?

Za tech narkotike to lahko zveni zelo dolgočasno. Ampak, če pomisliš na drugo, ali ne boš naredil veliko uslugo, če prihraniš nekaj denarja za druge stvari?

Priporočam Nokia S60 iz naslednjih razlogov:

  1. Naprave Nokia S60 dobro delujejo z večnamenskimi napravami. Delate lahko z nekaterimi drugimi aplikacijami, medtem ko prejšnji še vedno deluje.
  2. Pomnilniško kartico lahko razširite in shranite več aplikacij, glasbe in nekaterih drugih datotek.
  3. Sporočanje. Imate sporočila Nokia. Potisne vaš e-poštni naslov neposredno v telefon. Imam moj Yahoo e-poštni naslov in moj e-poštni naslov Google in ne razočarana.
  4. Več sporočil. Plus, če želite narediti slog SMS v različnih platformah, lahko namestite aplikacijo tretje osebe, imenovano Whatsapp, ki jo želite sporočiti v napravah iPhone, Android, Blackberry in drugih uporabnikov družbe Nokia.
  5. To je Afrika in Nigerija. Veš, da imamo težave z oskrbo z energijo. Nokia E65, E5, E71, E72 (vsi S60) ne porabijo enako moč kot večina konkurenčnih izdelkov, poleg tega pa lahko dobite dodatno baterijo, če vam je všeč.
  6. Če ste družabni narkoman, kot sem jaz, se potegnite z aplikacijo Nimbuzz in Snaptu. Z Nimbuzzom imate dostop do neposrednih sporočil (Yahoo, Gtalk, Windows Live itd.), Twittera in VOIP klicev. Snaptu vam omogoča povezovanje na Facebook, Twitter, LinkedIn in še kaj. Snaptu ima svojo vgrajeno aplikacijsko trgovino.
  7. Lahko nadaljujete in vključite Opera Mini in Opera Mobile na seznam razpoložljivih drugih aplikacij, ki dodajo vrednost vašim pametnim telefonom. S tem lahko storite skoraj vse, kar delate na spletu. Video stream Youtube s svojim telefonom Nokia E71, ki ga poganja Airtelovo omrežje 2G / EDGE. Njene tokove dobro uporabljajo vnaprej nameščena aplikacija Real player.
  8. Prebral sem tudi moje priljubljene bloge in spletna mesta z RSS bralcem preko aplikacije Snaptu. To je preprosto in zabavno. Ko vidim odlične vsebine, ki jih je treba dati v skupno rabo na Facebook ali Twitter, delim neposredno od bralnika RSS.
Preberite tudi: Nokia in Symbian Still Rule Africa

Vse navedeno je na voljo na deležu stroškov naprav iz drugih platform. S60 naprave so odlične pri varčevanju in maksimiranju koristi.

Pojdite naprej, uživajte v svoji napravi Symbian S60. Če vzamete novo zase, ne naredite napačne izbire. Še vedno zibam svoj Nokia E71, tipično Symbian S60 napravo.

Kakšne kul stvari ste naredili s svojo napravo Nokia Series 60 pozno?

Kateri od teh točk, ki sem jih delil, bi se poskušal?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here