Symbian - umiranje Gloriously?

Bil sem tukaj, ko je UIQ umrl. Bil sem tukaj, ko je Palm zapeljal. Bil sem tukaj, ko se je umaknil operacijski sistem Windows Mobile. Sem bil priča vsem.

Videl sem, da se mobilni operacijski sistemi umirajo in v skoraj vseh primerih preprosto izginejo. Delo se utripa kmalu po objavah, saj razvijalci iščejo drugje. Nove aplikacije? Kdo želi razviti nove aplikacije za platformo, katere smrt je bila objavljena?

Toda tokrat, izgleda drugače. Nikoli nisem videl, da mobilni operacijski sistem umre, kot se zdi, da Symbian umira. Naj razložim.

Vsak dan se nove aplikacije Symbian še vedno sproščajo. V svoji skrbi imam dve napravi Symbian in skorajda ni konca priliva novih aplikacij v Ovi Nokia Store. Od iger do profesionalnih aplikacij nadaljujejo, Qt pa te aplikacije izgleda dobro.

V zadnjem času sem prenesel in namestil naslednje nove aplikacije - uradno povezavo z aplikacijo LinkedIn, YouTube Downloader, Molome, SmtRevoda, Nokia Trailers, več različic Angry Birds, Jump Monkey, RetroCosmos, Revolve, Revolver, kasvopus, GmailApps, Notes Wall, NinjaJoe Undercover, FavoriteApps in šele sinoči sem prenesel novo tretjo aplikacijo MiniBrowser Mobile.

Navedene so tiste, ki so v mojih osebnih željah. V zadnjem času so se zgodile več rezultatov, ki sem jih popolnoma ignoriral. Več teh novih aplikacij je bilo razvitih v Qt, kar se je izkazalo za odlično razvojno platformo.

To je prvič, da tako imenovani umirajoči OS umira v velikem slogu na ta način. Upoštevajte tudi, da je Symbian Anna prav za vogalom 9 in še ena velika posodobitev po tem), in ta umirajoči OS postaja le boljši in boljši.

Prav tako se glasi: Oppo kaže zanimanje za to Nigerijo izdelane app

Izgleda, da je Symbian na poti v najkrajšem času. Žal mi je. Ampak, če je to umiranje, Lawd ve, da hočem umreti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here