Presenečenje! Obstaja neuradna "Mobility Nigeria" App za Blackberry PlayBook in pametne telefone!

Včeraj popoldne mi je bilo povedano, da je bila MOBILITY prikazana na domači strani BlackBerry PlayBook AppWorld. Tukaj je tweet:

Aplikacija @mister_mobility @ mobilityblog je prikazana na domači strani Playbook AppWorld

- Muyiwa Iyowu (@muyiscoi) 11. december 2012

To mi je bilo presenečenje. Nismo naročili aplikacije BlackBerry ali PlayBook. Kakorkoli že, nekaj ur pozneje sem odprl svoj PlayBook, naložil AppWorld in ugotovil, da je bila tam na voljo aplikacija "Mobility Nigeria". Aplikacijo je razvil gentleman z imenom Olumadunwa Olusanya.

Prvo sem slišal ime, zato je Googling odšel, da bi videl, če bi lahko stopil v stik z njim. Našel sem ga v storitvi Google+ in ga dodal v moj tech krog. Upam, da se mu lahko zahvalim za gesto. Medtem ko je MOBILITY prekinil svoj uradni pogon za ustvarjanje mobilnih aplikacij, zaradi zadevnih vprašanj (glejte: Ne potrebujem aplikacije za to), so neuradna prizadevanja, kot je ta, dobrodošla in cenjena. Hvala, Olumadunwa!

Sama aplikacija je zelo prijetno delo. Je čista in ponuja tudi oči-sladkarije. Uporabniki lahko berejo samo, čeprav s povezavo na koncu vsakega članka, ki pravi: "Glej izvirno zgodbo" in vas popelje na spletno stran, kjer lahko nato pošljete komentar, če tako želite.

Zdaj se mi zdi, da ohranim svoj PlayBook samo zaradi tega. Medtem se sprašujem, ali je ta aplikacija na voljo tudi za pametne telefone Blackberry. Odhajam, da začnem loviti ... in od povratnih informacij, ki jih dobim, se izkaže, da obstaja ...

@ mister_mobility to počne. twitter.com/PearlEze/statu...

- Olorungemstone (@PearlEze) 12. decembra 2012

Dobro je videti rastočo bazo MOBILITY. Naša skupina BBM je še vedno aktivna in tu imamo aplikacije za BlackBerry PlayBook in pametne telefone. Blagoslovi vas vsi. Mobilistas rock! Nimam več pametnega telefona BlackBerry, vendar bom to prenesel in namestil na žensko enoto. Medtem, vsi uporabniki PlayBook in BlackBerry, pojdite na to aplikacijo v svojih napravah.

Prav tako se glasi: Foto album: Karaoke s Tweep

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here