Podpora plačanim Android aplikacijam potrošnikom v 26 novih afriških državah

Danes je Google napovedal, da bo Android Market povečal dostop potrošnikov in razvijalec za plačane aplikacije v več novih državah. Od danes bodo lahko kupci iz 99 novih držav - vključno z 26 afriškimi državami - kupili aplikacije iz Android Marketa. Ta najnovejša razširitev Android Market pomeni več aplikacij - vključno z igrami, družabnimi in produktivnostnimi aplikacijami - za potrošnike in več prodajnih priložnosti za razvijalce v več državah.

V naslednjih nekaj dneh se bo število držav, kjer uporabniki Android lahko kupijo cenovne aplikacije, povečal na 131, vključno z dodatkom Južne Afrike, Kenije, Ugande, Senegala, Gane in Nigerije. Potrošniki iz teh novo podprtih držav bodo imeli v Android Marketu dostop do več kot 200.000 brezplačnih in plačljivih aplikacij, do katerih lahko dostopajo neposredno iz naprave s sistemom Android.

Android Market je bil uveden, da bi razvijalcem omogočil distribucijo mobilnih aplikacij na enakih ravneh, hkrati pa uporabnikom omogočil iskanje in nalaganje aplikacij, ki izkoriščajo edinstvene zmožnosti platforme Android. Danes smo z veseljem objavili razširitev ponudb Android Marketa v teh dodatnih državah, da bi ponudili več aplikacij za več ljudi.

Celoten seznam držav najdete tukaj: Podprte lokacije za distribucijo aplikacij.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here