Podstandardna dostava internetnih storitev v Nigeriji

Uporabnik tega spletnega mesta je pred kratkim poslal naslednji komentar:

Yomi

V podeželju me naveličajo vse sub standardne internetne storitve, predvsem zaradi hitrosti. Začel sem z Glo, to je bilo frustrirajoče izkušnje. Mimogrede, ali lahko Glo še vedno opravlja 3G storitve? Resnično dont mislim tako.MTN je bil obetajoč na začetku, zdaj pa so se pridružili paketu. Zdaj mislim na damping MTN za internetni telefon Visa. Potrebujem tvoj nasvet.

Naj najprej rečem, da so podstandardne internetne storitve v Nigeriji zgodba o našem življenju. Od operaterjev GSM / 3G preko svojih CDMA protokolov do namenskih Wi-Max / Wi-Fi / kabelskih internetnih ponudnikov internetni uporabniki v Nigiji imajo zgodbe o težavah.

Zdaj, na vprašanja, ki jih je postavil komentator.

Da; GloMobile ponuja 3G storitve in naše izkušnje v MN so, da trenutno ponujajo najbolj stabilno in zanesljivo storitev 3G / HSDPA v državi. V našem informiranem mnenju je to predvsem posledica dejstva, da so njihovi paketi na voljo samo na podlagi pogodbe - kar pomeni, da veliko ljudi ne želi, da bi ga vzeli.

Zain je tudi razmeroma stabilen, če imate srečo, da ste nahajali v zelo omejenem območju 3G / HSDPA.

MTN je nedvomno najslabši v nosilcu 3G / HSDPA v tem trenutku . Damping MTN za kaj prav zdaj je dobra poteza.

Na CDMA sprednji strani, kolikor vem, je visoka razlika v kakovosti storitev, ki jo zagotavljajo Visafone, Starcomms in Multilinks. In, odkrito, to ne pomeni veliko. Preveč pripovedi o težavah kupcev, ki so se naročili na EVDO na teh omrežjih, dobivajo osnovne CDMA 1x hitrosti kot dnevno doživetje, ne glede na to, da imajo EVDO pokritost na svojih lokacijah.

Prav tako se glasi: Kaj izgleda na božiču v telefonu?

Prejšnji teden sem bil priča posamezniku, ki se je tako razočaral s hitrimi hitrostmi, ki jih je dobil na svoji EVDO povezavi na območju Egbeda, da je šel vse do Yabe v upanju, da bi dobili boljšo povezavo EVDO. Bil je zelo razočaran, kajti vse, kar je dobil, je bilo enako stisnjeno, hitreje, ne glede na EVDO pokritost.

Upoštevajte tudi, da so moji odgovori kvalificirani z izrazi, kot so "trenutno", "za zdaj" itd. To je zato, ker se tabele pogosto obračajo nepričakovano in v naslednjih nekaj mesecih je trenutno nezanesljiva storitev morda našla nov zakup življenja ali Trenutno stabilna in zanesljiva služba je ujela kugo. Izbira internetne storitve v Nigeriji je pogosto kot hoja minsko polje.

Prav tako moram dodati, da iz nekega čudnega razloga obstajajo ljudje tukaj in tam, ki se odzivajo z žarečimi zgodbami o nekaterih zgoraj omenjenih slabih storitvah. To pomeni, da ne glede na splošne izkušnje obstaja možnost, da lahko zadete jackpot s katerim koli ponudnikom storitev, s katerim se odločite iti.

Toda, odkar je postalo normalno, da je odvisno od sreče in priložnosti za storitev, ste pravilno položili težko zasluženi denar? Zgodba o našem življenju.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here