Čudne mobilne zgodbice

To lahko izključi smešno čudno, svetovno in mobilno. Včasih kupite telefon in ugotovite, da ga ne morete uporabiti za namen, ki ste ga nameravali. ponavadi je logična stvar, da jo prodate ali jo daste proč. Včasih pa iz nekaterih čudnih razlogov ugotovite, da je telefon v redu za nekaj, potem pa ga hranite in ga uporabite za eno stvar.

Tukaj je moja čudna mobilna pripoved.

Kupil sem Apple iPhone 3GS za N60.000 v novembru 2010. Oh fant, nekaj vznemirjenja je bilo. Pravzaprav sem vozil na pol poti čez Lagos z gotovino v roki, da bi ga poklical v 7 uri v soboto zjutraj. Veste, da moram biti navdušen nad teboj, če hočem ven iz hiše, da zgodaj in jaz porabim toliko denarja.

Kakorkoli že, imam iPhone in vse, nato dan za dan uporabe, se mi zdi neuporaben kot moj dnevni pametni telefon. Celoten Os in uporabniški vmesnik sta se mi zdela preveč igrala in dodala, da so omejitve za povezljivost z iOS povezane, sem končal s frustriranjem z napravo.

Ampak, in zelo velik, vendar sem ugotovil, da je iPhone odličen USB modem. Uporabil je USB povezavo bolje od katere koli druge naprave, ki jo poznam. Plug in in moj računalnik dobil povezavo takoj - in ostal povezan. No, lahko uganite preostanek zgodbe: iPhone 3GS je preostanek svojega časa uporabljal izključno kot modem USB. Da; N60, 000 USB modem.

Prepričan sem, da bi nekateri ljudje razvrščali duševno prizadete osebe, da bi tako uporabljali iPhone. Ampak, iskreno sem našel 3GS veliko boljši USB modem kot pametni telefon, in je služil temu namen dobro.

Preberite tudi: BLU Life One X2 specifikacije in cena

Kakšna je čudna stvar, ki jo morate narediti mobilni? Delite svojo zgodbo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here