Nehajte se pritoževati in se ustaviti po toliko blogih!

Skoraj vsak dan srečam ljudi, ki se pritožujejo, da so naslovi in ​​zgodbe v mnogih blogih podobni ali enaki. Medtem ko se sliši (in verjetno počuti), vse lepo in dandy, da bi odklonil kritike in od blogerjev zahteval, da so drugačni, obstaja še več vprašanj. Ocenjuje, da obstaja težava pri mnogih tistih, ki same kritizirajo. V šoku ste; tesen? Dobro zate. Samo nadaljujte branje.

Če so vsi blogi, ki ste jih izbrali, sledili novicam, zakaj pričakujete večjo razliko v vsebini v teh blogih? To bi bilo, kot da bi kupili The Punch, The Guardian in Vanguard vsak dan in se pritoževali, da imajo skoraj enako novico! Duh. Da; to je tisto, kar naj bi storili - prenašati novice o dogodkih v vašem okolju. Težava si ti. Nehaj kupiti vse tri. Nakup enega časopisa in nato več specializiranih publikacij. Na primer, en splošni časopis, ena športna revija in ena modna revija zveni kot zdravo ravnovesje. Toda tri splošne časopise, ki pokrivajo enako okolje? Prosim, prenehajte pritoževati

Obstaja več kot dovolj raznolikosti v blogiranju tam - blogi s hrano, blogi za bloge, blogi za tehnične novice, blogi za pregledovanje gadgetov, politične bloge, splošne novice, blogi o zdravju, blogi o gossipih, pravni blogi, verski blogi in celo družinski blogi. Uporabite svojo pobudo in izberite uravnoteženo prehrano, ki jo lahko hranite. Poiščite spletni dnevnik ali spletno mesto v določenem polju, ki najbolje posname stvari, kot želite, in se naročite na to. Lahko si tudi uspete. Nato izberite eno ali dve osredotočiti na drugo polje, ki vas zanima in se naročite tudi. Tudi pod samimi tehnologijami obstaja tako velika raznolikost, vendar se ljudje zavijejo okoli istih stvari in se nato pritožujejo.

Prav tako se glasi: Ti modeli Lumia bodo prvi dobili Windows 10 Mobile posodobitve

Po mojem mnenju je problem ti. Ustavite se samo pri vseh razpoložljivih spletnih dnevnikih, nato pa se pritožite, da vsi objavijo isto stvar. To je samo neumno. Enako velja za novice, tech ali katerokoli drugo področje. Kaj se prijavljate na vse te bloge v istem polju? Prosim, živite. V svojo branje dajte nekaj raznolikosti.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here