Stealth oglaševanje, javno podobo in koze

Poskus, da bi kaj prodali v teh časih, je lahko zastrašujoča naloga. To je deloma posledica dejstva, da obstajajo celo paleto izdelkov za različne skupine ljudi, zato morate svoje izdelke privzeti čim več skupin ali samo prevladujočim skupinam.

Imate mladiča "kolka in kul", ki vsi želijo imeti napravo, ki jo imajo njihovi zvezdniki, imate stare poslovne poslovneže, ki prisilijo vse svoje delavce, da uporabljajo telefon samo zato, ker delajo že dolgo, in imate energetski navdušenci, ki skrbijo za učinek tople grede in ohranjanje energije.

No, v tej luči je Google nedavno odstranil vse svoje kosilnice in pridobljene koze! Ja; beri to prav! Realne koze kmetije! In ne, niso kupili koz, so jih RENTALI ... še vedno jih najemajo. Tukaj je dejal Dan Hoffman, direktor podjetja za nepremičnine in delovna mesta.

"Na našem sedežu Mountain Viewa imamo nekaj področij, ki jih moramo občasno mačkati za čiščenje plevela in čopičev, da zmanjšamo nevarnost požara. Spomladi smo se odločili za nizkoogljični pristop. Namesto da uporabljamo hrupne kosilnice, ki delujejo na bencin in onesnažujejo zrak, smo izposodili koze iz kalifornijske paše, da bi opravljali delo za nas (ne "šalimo"). .

Govedo prinaša okoli 200 koz in približno približno teden dni preživi z nami v Googlu, hkrati pa jedo travo in gnojimo. Koze so zasutili s pomočjo Jena, mejnega kolega. To nas stane enako kot košnja, koze pa so precej zabavne, da bi jih gledali kot kosilnice. "

Kaj lahko rečem! Sliši se kot dober čas za "kozo". Koze jedo brezplačno in plačajo tudi.

Preberite tudi: Glasba na vašem mobilnem telefonu: Uporaba slušalk zvoka

No, tam imaš! Ampak res, vprašanja, ki so mi na pamet, so:

  1. Kako trženje podjetja vpliva na vrste naprav, ki jih kupujete?
  2. Ali tech podjetje, ki bo "zeleno" resnično vplivalo na način, kako jih vidite?
  3. Ali je več o napravi ali za kaj se zavzema družba?
  4. Kaj vas poganja, da plačate za mobilno napravo?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here