Začnite deliti s svetom o mobilnosti

Ta blog sem začel leta 2008 kot platformo za izmenjavo znanja o mobilni tehnologiji in izkušnjah z napravami in storitvami. Od mobilnosti Nigerija do današnjih dni je rast bila neverjetna. Vendar pa verjamem, da je čas zrel, da bi mobilnost presegla mene.

Da; ta čas je zdaj.

Mobilnost je zdaj VAŠE!
Po tem, ko sem pregledal trende v spletu, je moj sklep, da ta blog najbolje služi mobilni skupnosti, tako da jo lahko odprete tako, da lahko vsakdo prispeva članke in objave neposredno na blog. Mnogi od vas so sijajni mobilisti sami in bogate izkušnje delite. Zdaj ste pooblaščeni, da to storite. Mobilnost postaja bogatejša in večja za vse.

Vaše objave lahko vključujejo vaše ocene ali prikaze vaših najnovejših telefonov ali poročil o novicah. Svetu lahko poveste o čudoviti novi aplikaciji, ki ste jo našli, ali pa samo oživite svoj najljubši mobilni operacijski sistem. Če imate težave z nekaj mobilnega telefona, lahko tudi objavite, da zaprosite za pomoč ali prijavite pritožbo o vašem omrežnem operaterju. Za prodajo lahko uporabite tudi svoje uporabljene telefone.

Mobilnost vam omogoča objavo in branje na mobilnem blogu Afrike številka ena.

Uporabniški spletni dnevnik - odprt in brezplačen
V bistvu vržem mobilnost tako, da je vsakdo avtor. Pomislite na novo mobilnost kot blog, ki ga usmerja uporabnik. Tako kot na Facebooku, Twitterju ali kateri koli drugi javni družabni mreži ali forumu. Preprosto se registrirajte in takoj začnite pisati svoje članke.

Prav tako se glasi: Mora imeti aplikacijo za Android: Memory Trainer

Poleg tega se lahko prijavite s svojim računom Facebook, Google, WordPress.com ali Yahoo, če ga že imate, v tem primeru vam ni treba registrirati računa v mobilnosti.

Samodejno lahko dodate sliko profila v svoje objave z Gravatarjem in kratek bio. To je tvoje, in je brez življenja.

Objaviti
Na vrhu poljubne strani kliknite gumb »Dodaj objavo«. Glej spodnjo sliko:

Če niste prijavljeni, boste pozvani, da to storite z vsemi navedenimi podatki o računu.

Ekipa Mobility bo še vedno izvajala uredniški nadzor nad tem, kaj je objavljeno. To zagotavlja, da članki o mobilnosti ohranjajo kakovost, za katero so bili uporabljeni bralci. Želimo izvirne spise dobre kakovosti, ne rehashhes ali članke, ki so bili preprosto kopirani z drugih spletnih strani.

Kot taki bodo vsi predloženi članki pregledani za namene nadzora kakovosti in bodo objavljeni pred objavo. Ne povezujte se na slike na internetu. Namesto tega naložite svoje slike (slike brez avtorskih pravic prosim).

Osnutek : še vedno delate na objavi, shranite jo kot »Osnutek«. Nobena objava, označena kot »Osnutek«, ne bo pregledala urednik.

Čakajoči pregled : ko ste pripravljeni, da pregledate članek za objavo, ga shranite kot »Pregled v teku«. Urednik bo ukrepal na njem.

Komentarji in moderacija
Kot katera koli druga mreža ali forum, boste morali prijaviti komentarje. Seveda, če že imate Facebook, Google, Yahoo ali WordPress račun, se lahko prijavite s katerim koli od teh, da to storite.

Prav tako se glasi: BlackBerry začenja storitev BBM Music

Zmernost komentarjev je onemogočena. Vas prosimo, da se izrazite, kot vam ustreza. Čeprav je v zelo skrajnih primerih zlorab, uporabnik lahko začasno ukinjen ali prepovedan.

Mister Mo in vesoljska mobilnost
Samo v primeru, če se sprašujete, ali to pomeni, da je Mister Mo pobegnil, se ne bojite. Še naprej bom objavljal te članke, ki jih uživate tako dobro. Toda mobilnost postaja bogatejša, saj zdaj lahko vsi delijo brezplačne in koristne informacije o mobilni tehnologiji.

Hitri povzetek
- Mobilnost je zdaj vaš mobilni način življenja
- se lahko kdor koli registrira za objavo mnenj, mnenj, pritožb ali celo prodaje osebnih predmetov
- naložite izvirne slike v svoje objave (brez avtorskih gradiv)
- za prijavo lahko uporabite svoje podatke o Facebooku, Googlu, Yahooju ali WordPress.com
- ni več komentarjev zmernosti

Dobrodošli na novem blogu Mobility! Dobrodošli na spletnem dnevniku!

Podpisano,

Gospod Mo
za: ekipo za mobilnost

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here