Storitev WAP Starcomms

Zdi se, da smo v decembru 2008 zamudili napoved Starcommsove službe WAP. Toda boljše pozno kot nikoli:

Starcomms Plc, četrti največji telekomunikacijski operater v Nigeriji, je predstavil storitev Starcomms WAP. Storitev Starcomms WAP nudi aplikacije z dodano vrednostjo, melodije zvonjenja, igre, ozadje, Truetones, MP3 tone, animacije ipd. Na naročnike Starcomms CDMA Mobile prek svojih WAP in prenosnih enot, ki omogočajo prenos podatkov. S tem novim izdelkom lahko naročnik storitve Starcomms dostopa do teh storitev tako, da odpre odjemalca WAP v svoji telefonski številki WAP in prenos podatkov, ki bo uporabnik uporabil na privzeto WAP domačo stran - Starcomms WAP. Ta spletna stran bo imela povezavo do aplikacije z dodano vrednostjo.

Kupci bodo imeli dostop do številnih funkcij in funkcij, kot so Prenosi; ki uporabnikom omogoča prenos vsebin, kot so polifonične melodije, ozadja in igre na svojo slušalko, Surf; ki daje stranki možnost, da Surf drugih WAP straneh, kot so Yahoo, Rediff itd. Druge zanimive vsebine bi bili občasno uvedeni.

Po mnenju glavnega izvršnega direktorja družbe, g. Maherja Qubaina, bo storitev na voljo vsem naročnikom Starcomms, katerih telefoni trenutno podpirajo WAP, vključujejo pa tovrstne telefone; Haier D1200, Nokia 6275, Moto K1, Motorola W385, Coolpad C288. Družba v bližnji prihodnosti sproži več vrst mobilnih telefonov, ki podpirajo tudi aplikacijo WAP. Stranke, ki imajo trenutno katerega od teh prenosnih enot, lahko dostopajo do storitve prek brskalnika WAP na svoji slušalki. Vendar pa morajo obiskati najbližjo trgovino Starcomms za registracijo in posodobitev svoje prenosne enote, da bi lahko dostopali do storitve WAP.

Preberite tudi: Microsoft OneDrive, MTN vs NCC in vse novice, ki smo jih prejšnji teden zamudili

Direktor marketinga Starcomms, Manoj Vashisht je obenem obljubil še veliko drugih zanimivih vsebin na portalu Starcomms WAP. Te vsebujejo posebne kategorije vsebin, ki segajo od Ozadja, Animacije, True toni, MP3 toni, Polytones, Video, Igre, Risanke, Novice, Teme, Monotoni, Slikovno sporočilo, Verski vsebine itd. konkurenčen in cenovno dostopen vsem.

Kot uvodna ponudba v času zagona Starcomms namerava strankam ponuditi brezplačne prenose v kategoriji proste cone. To bo strankam omogočilo, da razumejo novo aplikacijo in uživajo v novi storitvi.

G. Vashisht je dodal, da bodo stranke ob prenosu vsebine obveščale o veljavnih stroških, da bodo lahko stranke odločile o izbiri prenosov. Na kakovost vsebin si je prizadevalo, da bi zagotovili ustrezne lokalne vsebine z oblikovanjem posebnih kategorij, kot so Nigerijska cona, afriška cona, ki vključuje vsebine, kot so Wallpapers, Truetones, Polytones itd. Obstajajo še druge kategorije, kot so Hollywood, Soccer in Racing Zone, ki vsebuje tudi top downloads.

Celotno sporočilo za javnost lahko prenesete (v formatu PDF): Starcomms sproži WAP

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here