Spotify vstopa v uradno partnerstvo s Sony Music

Po nekaterih poročilih je Spotify sklenila uradno partnerstvo s Sony Music. Zdaj ni jasnih podrobnosti o tem, kaj so partnerski pogoji med obema stranema. Vendar pa je povsem mogoče, da bi si lahko privoščila odmik na odstotek prihodka, ki ga je treba plačati v licenčninah. To je podobno dogovorov, ki jih je dosegla družba Spotify pri Universal Music Group, kjer se je odstotek plačila licenčnin zmanjšal s 55 odstotkov na 52 odstotkov. Niti Sony Music niti Spotify nista omenila, ali bo ta posel vseboval kaj podobnega.

To je drugo veliko poslanstvo za priljubljeno glasbeno storitev z glasbeno založbo letos. Spotify tudi upa, da bo sklenil še en dogovor z Warner Music Group, čeprav še ni dosegel dogovora z WMG. Ne pozabite, da je podjetje Spotify aprila letos napovedalo dogovor s skupino Universal Music.

Ne, medtem ko storitev pretakanja ponuja letno plačano storitev naročnine in je najbolj priljubljena storitev pretakanja vseh tistih, ki so na voljo, družba še vedno izgubi denar. To je kljub temu, da je doseglo 140 milijonov mesečnih aktivnih uporabnikov. Zato je nujno, da se podjetja ukvarjajo z nalepkami z namenom, da postanejo dobičkonosne.

Vendar pa vstop v partnerstva ni edini način, s katerim želi podjetje Spotify ponovno pridobiti status dobičkonosnosti. Storitev je porabila veliko časa za razvoj in uvedbo novih funkcij in storitev za svojo glasbeno storitveno storitev, ki bo poskušala vključiti stranke in povečati svoj trenutni položaj na trgu. Konec junija so se začele izvajati funkcije, kot je ustvarjanje glasbe v skupni glasbi v aplikaciji Messenger Facebook. Ta metoda omogoča uporabnikom in njihovim prijateljem, da skupaj ustvarijo seznam predvajanja, hkrati pa vsem drugim omogočijo spreminjanje in dodajanje pesmi v trenutku, ko so v klepetu. Prav tako je podjetje začelo predvajati brez povezave za aplikacijo Spotify na pametni telefon Samsung Gear G3.

Prav tako se glasi: Askedoo je Q & A platforma, ki vam bo priskrbela odgovore preko živega streaminga

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here