Hitrost, ki ubija: Infinix Zero 2 Review

Zgradba do začetka Infinix Zero 2 je bila polna hype, glamurja in socialnih medijev. Po vsem socialnem mediju. Naslednji junak, od nič do Heroja, "Kevlar to, Kevlar, da" so bili skupni akronimi, s katerimi smo se spoznavali.

Začetek dogodka - v katerem smo bili prisotni - je bila tudi velika priložnost, ki je bila v čast tega vodilnega programa Zero 2. Infinix Zero 2 je naslednik zelo uspešnega preboj Infinix Zero. Prihajajo z obraza dvigala v skoraj vseh posledicah. Ali ta naprava uživa v hribu, ali je to mobilni junak, za katerega plemiški brati hrepenijo?

Če pogledamo njegove ključne značilnosti:

  • 5, 0-palčni zaslon HD AMOLED, s 720 × 1280 slikovnimi pikami (294 PPI) z Gorilla Glass 3
  • Android KitKat 4.4.2
  • Nabor čipov MediaTek MT6592 s Cortex-om 2.0 GHz z okto-jedrom in 2 GB RAM-a.
  • 13-megatočkovna avtomatska kamera z LED bliskavico, šteje število slikovnih pik 3120 x 4160 pik in snemanje videa 1080p.
  • 5 MP širokokotni širokokotni fotoaparat s sprednjo stranjo, s številom točk 2560 x 1920 pikslov in snemanjem videoposnetkov 480 pik.
  • Popolnoma razdeljeno 32 GB notranjega pomnilnika (27 GB uporabno).
  • Podpora za Dual SIM, Oba mikro-SIM, 3G preklopljiva in vroča zamenjava.
  • 2300mAh baterija, ne odstranljiva.

Glavne pomanjkljivosti

  • Življenjska doba akumulatorja.
  • Nepreklicna baterija.

Preberite celoten podroben Infinix Zero 2 popolne specifikacije, kot tudi naše Infinix Zero 2 roke na izkušnje.

Strojna oprema in dizajn:

Infinix Zero 2 je zelo zanimiv kos strojne opreme. Najprej opazite, da je neverjetno tanek. Daleč. Slimer, da je predhodnik, strani pa imajo gladko kovinsko končno obdelavo.

Sprednja stran vam ponuja HD AMOLED zaslon z odpornim steklom Gorilla 3 in spredaj s 5 MP kamero. Na vrhu vidite mikro USB priključek in 3, 5 mm vtičnico za slušalke. Leva stran nosi pladenj Dual SIM, medtem ko ima na desni strani nosilce, režo za mikro-SD kartico, ročne tipke za glasnost in gumb za vklop, v tem vrstnem redu.

Preberite tudi: Kako nadzirati procese v ozadju v sistemu Android

Na spodnji strani je zunanji mikrofon in zvočniki. Všeč nam je pozicioniranje zvočnikov, tako da zapuščanje telefona na površini ne blokira zvoka. Zadnja stran je izdelana iz " Kevlar materiala ", ki je odporen na strelu.

Oboje na zgornji in spodnji strani so prevelike. Ta naprava ima na zaslonu gumbi, ki so kul, vendar je slabo, da je okvir na spodnjem delu prazen. Ker imamo na zaslonu gumbi, bi morali spodnji okvir biti odstranjeni ali zmanjšani na najboljši možni način.

Programska oprema in prikazni uporabniški vmesnik:

Infinix Zero 2 je dobavil Android KitKat 4.4.2 na krovu. Po prvem zagonu se je OTA posodobitev pojavila z nekaj popravki hroščev. Ta telefon ima posodobljeno obliko Aliyun OS, temne tematike s popravljenimi novimi ikonami videza. In zelo privlačna za oči, veliko bolje izboljšana od tistega, kar smo videli v prejšnjih modelih Infinix.

Tukaj imamo 5-palčni zaslon AMOLED HD z ločljivostjo 720 x 1280. Zaslon je zelo svež in oster. Kotni koti so odlični, čitljivost sijalk je odlična. Gumbi zaslona nekoliko zajemajo nekaj delov zaslona.

Fotoaparat:

Kamera 13 MP z Infinix Zero 2 je super ostra. Senzor ima veliko podrobnosti tudi na temnih področjih. Ena posebna stvar tukaj, v slabih svetlobnih pogojih in z izklopljeno bliskavico, fotoaparatu še vedno uspeva priti do lepih slik.

Tu imamo 5-megatrski širokokotni sprednji fotoaparat s hitrostjo 85 stopinj. Veliko glave je mogoče namestiti v selfie. Razlike v slikah se pojavijo v 2560 x 1920 slikovnih pikah. Awesome!

Prav tako se glasi: Posodobljeno: Top 9 težav Infinix Hot 2 in njihove rešitve

Multimedija:

Predvajanje glasbe je super na Infinix Zero 2. Glasnost je glasna in jasna. Privzeti predvajalnik glasbe ima prijeten vmesnik z zvokom. Gledanje videoposnetkov tukaj je resnično kul, ne da bi pozabili HD AMOLED zaslon. Smo lahko gledali 1080p video posnetke brez težav in brez težav.

Večopravilnost / zmogljivost:

Zdaj je najslajši del Infinix Zero 2. Ta telefon je hiter, vse je hitro, en dotik v očesu očesa, ki ga odzove. Oglejte si rezultate testov Antuntu in Quadrant.

Življenjska doba baterije:

Infinix Zero 2 ima povprečno življenjsko dobo baterije. Z nameščenimi 2 SIM-karticami, stacionarno 3G, 4-urno vročo točko, 2-urno predvajanje filma, smo se lahko odzvali približno 8 ur pred odklopom telefona. V preprostem angleškem jeziku, če ste težki uporabnik telefona, potrebujete električno bencin z vaše strani, če želite, da ta telefon traja cel dan. Izberete lahko, da vključite vgrajeni način varčevanja z energijo, če želite napolniti dodatne ure.

Razno:

Obrnili smo se okoli nastavitev, ki smo jih opazili, da lahko dejansko spremenite pisave v tem telefonu, ne da bi se celo ukoreninili. Če je kontrola Gesture tvoja stvar, bodite veseli, ker imate veliko možnosti, ki jih lahko prilagodite po svojem okusu. USB OTG deluje gladko, klic jasnost je v redu. Reža kartice SIM je vroča zamenjava - to pomeni, da lahko zamenjate ali spremenite SIM kartice, ne da bi morali znova zagnati napravo.

Končne besede:

Infinix Zero 2 lahko primerjamo s hitrim športnim avtomobilom, ki teče pri hitrosti svetlobe, medtem ko porabi veliko goriva. Ali kot mladenič, ki je hudičal, da ima vse, in dobesedno teče hitreje kot njegova senca. Že poznamo posledice.

Prav tako se glasi: kako ostati zdravi z internetom v Nigeriji

Ta naprava je uber-tanka, uber-seksi, uber-fast, z uber-sladko kamero. Če vam manj zanima življenjska doba akumulatorja za vas, je to tekma v nebesih.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here