Sony Xperia S - Moja zamenjava Nokia N8?

Sony Xperia S
Sony (prej Sony Ericsson) je napovedal novo vodilno napravo, Xperia S.

Nokio N8 uporabljam dosledno že približno leto dni in težko sem ga pustil. Za eno, to odlično 12-milijona slikovnih pik kamero nima enakega do datuma. Jaz sem oklepaj. Rad imam izjemno kamero na mojem mobilnem telefonu.

Padec N8 je pomenil nadgradnjo na telefon s fotoaparatom z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik - Nokia N9, iPhone 4S, Samsung Galaxy S II, Nokia E7, Nokia 701 ali katerikoli drugi pretendent na krono.

Z napovedjo Sony Xperia S, sem skoraj prepričan, da je to naprava, ki jo želim uporabljati kot polni delovni čas kot moj osebni mobilni telefon.

Sony je bil dober pri fotoaparatih in avdio razmnoževanju na mobilnih napravah, predvsem pa sem še posebej pozoren na to. Kamera s 12 milijoni slikovnih pik na Sonyjevem mobilnem telefonu zveni kot raj. Na žalost še vedno ne bo imela bliskavice Xenon N8, kar je sramota. Nič ne bije Xenon bliskavice. Prav tako bom pogrešal FM oddajnik, potem pa ...

Ampak dobim tudi 4, 3-palčni zaslon in 1080p video posnetek. S podpira le podporo za MicroSIM kartico, vendar je moja glavna kartica še vedno razrezana na MicroSIM, zahvaljujoč N9.

Nekdo bi morda vprašal, kaj je s HTC Titan II in njegovimi 16 milijoni slikovnih pik kamero? Oprostite, fantje, vendar bom kamero s 12 milijoni slikovnih pik od družbe Nokia, Samsung, Sony ali Apple preko fotoaparata s 16 milijoni slikovnih pik od HTC vsak dan - in dobili boste tudi boljše rezultate.

Plus HTC še nikoli ni bil odličen pri reprodukciji zvoka. Kdor je odgovoren za ta oddelek v HTC-u, je treba odpustiti .

Xperia S je vnaprej nameščen z Android Gingerbread, vendar je načrtovana nadgradnja na ICS kmalu po izdaji. Obstaja Dual core 1, 5 GHz procesor z grafičnim procesorjem in 1 GB RAM v tem elegantno telo preveč.

Preberite tudi: pametne telefone HTC; Sony in BlackBerry preveč: 3 blagovne znamke, 1 problem

Če noben drug proizvajalec ne izpusti nekaj bolj impresiven od tega pred njegovo izpustitvijo, bi me kmalu poiskalo prenašanje okoli Xperia S. Yaaay!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here