Sony Ericsson Xperia X10 dobi posodobitev programske opreme

Dobra novica za lastnike X10 - Sony Ericsson je napovedal izdajo glavne posodobitve vdelane programske opreme za svoj vodilni sistem Android.

Od Sony Ericsson Product Blog:

Ta posodobitev se bo postopoma razvijala na naših trgih v prihodnjih tednih, dokler ne bo končana odobritev kakovosti za posamezne trge in operaterje. Prve posodobitve so zdaj v živo na izbranih trgih. Prosimo, preverite pri lokalni Sony Ericssonovi podpori za stranke, ko bo nadgradnja na voljo za vaš trg in omrežje.

Ko bo posodobitev na voljo na vašem trgu, boste prejeli sporočilo v vrstici z obvestili vašega X10. Najlažji način za pridobitev nove programske opreme je, da sprejmete to posodobitev - za prenos lahko uporabite mobilno omrežno povezavo ali povezavo WiFi. Lahko pa tudi posodobite svoj telefon z računalnikom - obiščite www.sonyericsson.com/update in upoštevajte navodila.

Ta posodobitev se osredotoča na izboljšanje splošne zmogljivosti, hitrosti in odzivnosti Xperia X10. Na primer, obstajajo hitre izboljšave v zvezi s sporočilnimi nalogami in uporabniškim vmesnikom kamere. Poleg tega dodamo brezplačno varnostno kopiranje in obnovitev aplikacije, tako da nikoli ne boste izgubili nastavitev in informacij. Na izbranih trgih bo dodana še PlayNow ™ z vrhunskimi aplikacijami in igrami.

Če imate X10, je to vaš otrok!

Via

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here