Sony Ericsson X1 Pregled - 2. del (življenjska doba baterije)

Življenjska doba baterije na pametnem telefonu je za mene pomembna. Po vsem, zamisel mobilnosti je, da bi morali imeti možnost uporabljati svojo napravo, in sicer brez njega, ki bi v kratkem času izumrl.

Windows Mobile telefoni na splošno niso imeli dober ugled v zvezi z življenjsko dobo baterije. Uporabil sem nekaj, in vsi so hitro zmanjkali sokova. Za primerjavo so se moje naprave Symbian v preteklih letih (vključno z mojim najnovejšim, E75) odlično odrezale glede na življenjsko dobo baterije. Nikoli se nisem resnično moral skrbeti, da bi s tem polnilnik.

Eden od 10 Gripov, ki sem jih imel s T-mobile G1, je bil tudi življenjsko dobo baterije. G1 je preprosto imel najslabo življenjsko dobo baterije na katerem koli pametnem telefonu, ki sem ga uporabljal v letih. Prenesel sem polnilec z mano v pisarno, v cerkev, ob obisku mojih staršev in vse do doma.

Sem imel Xperia X1 z mano že en teden in moram reči, da ima najboljšo življenjsko dobo baterije vsakega Windows Mobile telefona, ki sem ga kdaj uporabil. Nisem se moral skrbeti, da bi polnilnik uporabljal okoli sebe, in tudi po celodnevni uporabi, na telefonu je veliko sokov.

Imam e-poštni odjemalec, ki se povezuje z mojim poštnim strežnikom vsakih 30 minut, predvajam glasbo in video datoteke nekaj minut dnevno, med drugim pa je X1 bil impresiven. Dodajte k temu dejstvo, da deluje na panelu uporabniškega vmesnika Touch Flo 3D in je bil izboljšan za izboljšanje učinkovitosti z uporabo drugih aplikacij (kar bi moralo povečati porabo energije), in morda boste morda razumeli, zakaj sem res navdušen.

Prav tako se glasi: Prvo pravilo poslovanja: nihče v njem ni za vas

S G1, ko sem spala s polno napolnjenim akumulatorjem, sem si moral znova napolniti, preden sem odšel domov naslednje jutro. Z X1, ko greste v posteljo, pomeni, da se polnjenje akumulatorja navadno giblje med 97 in 99%, ko vstanem zjutraj.

Verjemite mi, ko rečem, da je to vznemirljivo olajšanje, ki sem ga vdihnil, ko sem opazoval indikator moči prvih nekaj dni in ugotovil, da ga ni treba gledati tako natančno. Izročitev!

Upamo, da bomo videli več WinMo naprav, ki se izstopajo glede na življenjsko dobo baterije - še posebej prihajajoče naprave podjetja Samsung.

PS: Kateri proizvajalec bo dobavil napravo s sistemom Android, ki bo prav tako dober? Beseda na ulici je, da tudi na spektakularnem videzu HTC Hero na tem področju slabo deluje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here