Sony napove krmilnike za zbiranje kristalov DualShock 4 v treh barvah

Sony je od takrat, ko je bila ustanovljena družba, proizvedla nekaj precej neverjetnih tehnologij. Eden od najbolj priljubljenih izdelkov Sony je bil PlayStation. Najnovejša različica te naprave, PlayStation 4, ima kar nekaj neverjetnih krmilnikov. Vendar pa Sony v zadnjem času ni imel tako velikega vpliva s svojimi omejenimi izdajami DualShock 4 krmilniki. Zdi se, da je podjetje na nekaj z napovedjo zbirke kristalov DualShock 4. Zaradi česar je ta serija izstopa, je prosojno telo, kar je precej kul.

Zdaj so kontrolorji DualShock imeli prosojno možnost od leta 2013, zato to ni čisto nova stvar. Poleg tega je v devetdesetih prišlo do nekaj "navidezne naprave" norost. Nato je bilo vse, kar je povezano s igralno konzolo, imelo pregledno različico. Zbirka kristala DualShock 4 zagotovo prinese nazaj te spomine. Obstajajo tri različice kontrolorjev; beli kristal, rdeč kristal in modri kristal.

Zdaj, tukaj je nekaj nasvetov za tiste, ki so odšli v trgovine, da bi kupili enega od teh kontrolnikov za zbiranje kristalov DualShock 4. Morda boste želeli malo zadržati svoje konje. Zdaj je za vsako različico drugačno shranjevanje. Beli kristal je na voljo samo pri GameStopu, modri kristal je ekskluziven za Walmart, rdeči kristal pa najdemo le pri Best Buy. Očitno so prednaročila odprta pri GameStop in Best Buy.

Poleg tega boste morali plačati 64, 99 dolarja. To je vsaj $ 5 več, kot bi plačali za standardni DualShock 4 krmilnik. Nato znova to pomeni, da je zbirka kristalov DualShock 4 del nove zbirke, ki je bila lansirana z PlayStation 4 Slim lani. Trenutno je nejasno, če gre za omejene kontrolne izdaje. Vsi trije kontrolorji bodo objavljeni kasneje v tem mesecu, v skladu z nekaterimi poročili.

Prav tako se glasi: Apple plača licenčnine za inovacije Nokia

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here